Tip dana: Liverpul – Vulvs: Težak ispit za aktuelnog šampiona!

Jedan od najzanimljivijih kola aktuelnog kola Premijer lige se igra na “Enfildu” gde će fudbaleri Liverpula dočekati Vulverhempton.
Meč između ova dva tima je zakazan za 20 časova i 15 minuta.

Liverpul: Cilj je odbrana titule šampiona!

Pre svega, treba reći da se izabranici Jirgena Klopa ove sezone suočavaju sa velikim kadrovskim problemima ali i pored toga pružaju izuzetno dobre partije, pošto se trenutno nalaze na trećem mestu na tabeli uz bod manjka u odnosu na prvoplasirani Čelsi, koji ruku na srce ima i meč više, pošto su u subotu uveče slavili na svom terenu proptiv Lidsa.
Što se tiče Lige šampiona, “redsi” su u prošlom kolu na svom terenu slavili protiv Ajaksa što im je donelo prvu poziciju na tabeli i plasman u nokaut fazu najkvalitetnijeg evropskog klupskog takmičenja.
Kada je u pitanju prošla sezona, navijači Liverpula imaju mnogo razloga za slavlje, a verovatno da je najbolji pokazatelj za to i titula do koje su fudbaleri Liverpula došli posle čak trideset godina pauze. To je između ostalog i bio primarni cilj “redsa” koji su na kraju imali čak osamnaest bodova viška u odnosu na drugoplasirani Mančester Siti, a sigurno je da je ta razlika mogla da bude i ubedljivija da izabranici Jirgena Klopa nisu nešto lošije odigrali finiš šampionata, što im svakako ne treba zameriti.
Ono što ne treba nikako zaboraviti je podatak da će Liverpul dugo biti bez Virdžila Van Dajka koji je po mnogim mišljenjima najbolji štoper današnjice, ali to nisu jedini problemi za Jirgena Klopa koji na ovom meču ne može da računa ni na Alisona, Alkantaru, Gomeza, Šaćirija i još nekoliko standardnih fudbalera.

Vulvs: Liga Evrope je primarni cilj!

Kako godine prolaze tako i fudbaleri Vulverhemptona polako ali sigurno spadaju u sam vrh engleskog fudbala, a utisak je da kako vreme prolazi tako i ova ekipa pruža sve bolje partije. Naime, u prošlom kolu su “vukovi” slavili na gostovanju kod Arsenala, kada je bilo 1:2, što je bilo dovoljno za plasman na desto mesto na tabeli uz četiri boda manjka u odnosu na trećeplasirani Liverpul.
Valja napomenuti naravno da bi Vulvsi eventualnim trijumfom u ovom susretu došli do pozicije koja na kraju šampionata donosi plasman u Ligu šampiona, što bi svakako bio neverovatan uspeh za ovu simpatičnu ekipu.
Kada su u pitanju mečevi na gostujućem terenu, do sada je Vulverhempton odigrao pet mečeva na strani na kojima su ostvarili tri trijumfa i dva remija, što znači da “vukovi” nemaju remi na gostovanjima.
Prošla sezona je bila poprilično dobra za “vukove” pošto su pored sjajnih partija u Premijer ligi stigli i do završnice Liga Evrope, i svakako da svi navijači imaju dosta razloga za zadovoljstvo kada su u pitanju partije njihovih fudbalera u prošlom šampionatu.
Što se ove sezone tiče, Vulverhempton ima iste ciljeve, ali je veliko pitanje da li je realno da im se ponovi prošla sezona, pošto je ove godine konkurencija u Premijer ligi zaista paklena.

Naš predlog

Biće ovo bez ikakve sumnje jedan veoma interesantan susret u kom bi i jedna i druga ekipa mogla do trijumfa. Upravo iz razloga što nas očekuje jedan otvoren i efikassan duel vam savetujemo da probate sa igrom 3+ koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.76. Takođe, treba očekivati da oba tma postignu makar po jedan gol na ovom meču zbog čega vam savetujemo da probate sa igrom GG koju Meridianbet plaća sa kvotom 1.79.
Za kraj, deluje da je ipak domaćin veliki favorit na ovom susretu zbog čega vam savetujemo da odigrate 1 koji kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.65.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.