Tip dana: Fiorentina – Đenova: Očekivali smo dosta više od oba tima!

Poslednji meč desetog kola italijanske Serije A se igra na stadionu “Artemio Franki” gde će fudbaleri Fiorentine dočekati Đenovu.
Meč između ove dve ekipe je zakazan za 20 časova i 45 minuta.

Fiorentina: Ni Ćezare Prandeli nije pomogao!

Malo ko je očekivao da će Fiorentine nakon jedne košmarne sezone, igrati ovoliko loše i u ovom šampionatu.
Naime, “ljubičasti” se posle devet odigranih kola nalaze na katastrofalnom sedamnaestom mestu na tabeli sa samo osam osvojenih bodova, što je zaista premalo za tim koji je pre početka šampionata najavljivao napad na Ligu Evrope, ali već sada slobodno možemo reći da od toga ni ove sezone neće biti ništa.
Nedavno se u klub vratio legendarni Ćezare Prandeli, ali je utisak da ni on nije previše pomogao ekipi sa “Artemio Frankija” pošto je Fiorentina na četiri poslednja meča bez trijumfa, ali ne samo da nije trijumfovala, već “viola” nije uspela da postigne niti jedan gol, što dovoljno pokazuje u kakvim problemima se nalazi ova ekipa.
U prošlom kolu su izabranci Ćezarea Prandelija poraženi na gostovanju kod Milana, gde se realno nije ni očekivao neki pozitivniji ishod. Ipak, pre toga je “viola” doživela neočekivani poraz na svom terenu od Beneventa, kada je bilo 0:1.
Kada su u pitanju mečevi na domaćem terenu do sada je Fiorentina odigrala četiri duela u Firenci na kojima su ostvarili dva trijumfa i dva poraza.

Đenova: “Grifoni” igraju ispod svih očekivanja!

Malo ko je očekivao da će Đenova nakon što je u prvom kolu italijanske Serije A deklasirala Krotone na svom terenu sa 4:1 imati ovoliko problema kada je ovaj šampionat u pitanju.
Naime, popularni “grifoni” se trenutno nalaze na očajnom devetnaestom mestu na tabeli i do sada su uspeli da sakupe samo pet bodova što je zaista premalo.
Poražavajuće zvuči podatak da su Đenovljani ostvarili samo jedan trijumf, i to pomenuti na svom terenu protiv Krotonea koji je po svemu sudeći najslabija ekipa u ligi, o čemu dovoljno govori i čenjica da je novajlija u ligi do sada osvojio samo dva boda i zakucan je za dno tabele.
Đenova na poslednjih pet mečeva ima čak četiri poraza i jedan remi, i to u gradskom derbiju protiv Sampdorije, što je bez sumnje jedan od boljih susreta koji su “grifoni” odigrali ove sezone.
U prošlom kolu je Đenova doživela novi poraz i to na svom terenu od Parme, koja takođe ne blista na startu ovog šampionata.
Kada su u pitanju mečevi na gostujućem terenu do sada su Đenovljani odigrali četiri susreta na kojima su doživeli dva poraza i dva remija.
Na sve problema koje ova ekipa ima u igri, trener Rolando Maran neće moći da računa na čak petoricu fudbalera kada je ovo gostovanje kod Fiorentie u pitanju, pa je sigurno da će “grifoni” imati dosta težak posao.

Naš predlog

Oba tima traže trijumf u ovom meču kako bi se makar malo pomakli iz opasne zone. Barem na papiru, utisak je da Fiorentina ima daleko kvalitetniji sastav, i možda bi baš to moglo da ispliva na površinu kada je ovaj meč u pitanju, zbog čega vam savetujemo da odigrate 1 koji kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.85. Za očekivati je da baš iz razloga što će i “ljubičasti” ali i “grifoni” ići na trijumf na stadionu “Artemio Franki” da ovo bude duel sa dosta golova, pa vam savetujemo da probate sa igrom 3+ koju Meridianbet plaća sa kvotom 1.91.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.