Jedan poziv te deli od dopune naloga i TOP BONUSA!

HAPPY HOUR je stigao – 10% sport BONUSA te čeka na dobro poznatom mestu, u kući najvećih i najjačih bonusa ikada.
Poznato je da je sportska kladionica Meridian uvek uz svoje igrače, a sigurnost i bezbednost su među prioritetima. Upravo zbog toga je uplata depozita od sada lakša nego ikada pre, jer naši agenti dolaze na tvoju kućnu adresu!
Uplati depozit preko Meridian agenta, svakog radnog dana u periodu od 17h do 23h, kao i vikendom u toku celog dana i čeka te fantastičan sportski bonus!
Meridian agenti ti donose 10% više za sportsko klađenje, sve što je potrebno da uradiš je da uputiš jedan poziv, a sve ostalo će završiti agenti.
Osim sigurne zarade, garantovana vam je i maksimalna bezbednost. Članovi Meridian tima, shodno propisima, kod vas stižu opremljeni zaštitnim rukavicama, maskama i dezinfekcionim sredstva, kako ne bi postojala ni najmanja opasnost od širenja zaraze.
Meridianbet online klađenje je najbolje i najbezbednije rešenje!
Ostani kod kuće, Meridian dolazi kod tebe i donosi ti sjajne bonuse i najbolje kvote.

12 Comments

  1. Dobri su i preko kartice i transaksa, ali nekako mi je agent jako gotivna stvar, volim da vidim ove ljude iz kladze, nekako smo godinama postali kao familija 😁

  2. Nema pauze ni za vikend, ovakva ponuda se ne propusta, jer mora se opaliti i dvojka na City , Meridian dao kvotu cak 1.9 to se mora ispostovati

  3. Svaki oblik uplate depozita se isplati u Meridianu,jer donosi odredjene bonuse…Ali dolazak agenta na kucnu adresu u odredjeno vreme je najisplativiji….

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.