Tip dana: Sasuolo – Benevento: Imaju li “veštice” rešenje za ekipu iz Ređo Emilije?

Ovog vikenda su na programu mečevi jedanaestog kola italijanske Serije A, a premijerni duel se igra u Ređo Emiliji gde će Sasuolo dočekati ekipu Beneventa.
Meč između ova tima je zakazan za 20 časova i 45 minuta.

Sasuolo: Malo ko je očekivao ovako dobre partije!

Ni oni najveći optimisti sigurno nisu očekivali da će fudbaleri Sasuola pružati ovoliko dobre partije u ovom šampionatu, a najbolji pokazatelj za to je i trenutni plasman na peto mesto na tabeli uz bod manjka u odnosu na četvrtoplasiranu ekipu Juventusa.
Treba biti realan da ekipa iz Ređo Emilije u poslednje vreme pruža nešto slabije partije nego što je to bio slučaj na početku sezone, ali i pored toga navijači ovog tima imaju pregršt razloga za zadovoljstvo.
U prošlom kolu su izabranici Roberta De Zerbija uspeli da sačuvaju svoju mrežu na gostovanju kod Rome, a u tom duelu nije bilo golova, iako su svi očekivali jedan duel sa dosta pogodaka.
Ono što bi možda moglo da zabrine sve navijače ekipe iz Ređo Emilije je podatak da Sasulo na dva poslednja susreta nije uspeo da postigne gol, ali treba napomenuti i da su protivnici bili više nego kvalitetni, pošto se najprijatnije iznenađenje šampionata sastalo prvo sa Interom, a onda i sa Romom.
Inače, kada su u pitanju mečevi na gostujućem terenu do sada je Sasuolo odigrao pet susreta na kojima su ostvarili čak četiri trijumfa i jedan remi, što je svakako fantastičan podatak.

Benevento: Primarni cilj je opstanak!

“Veštice” su igrali sjajan fudbal čitavim tokom prošle sezone što im je bez sumnje donelo plasman u Seriju A, i sada je sigurno da će primarni cilj biti opstanak u društvu najboljih, iako to naravno neće biti nimalo težak zadatak.
U ovom trenutku se Benevento nalazi na solidnom trinaestom mestu na tabeli i ima čak šest bodova viška u odnosu na ekipu koja bi da se Serija A završi u ovom trenutku ispala iz lige, a to je u ovom trenutku Torino.
Do sada su popularne “veštice” ostvarile tri trijumfa, dva remija i pet poraza, a u prošlom kolu su remizirali na svom terenu protiv Parme, u meču u kom nije bilo golova, ali ni previše šansi za postizanje istih.
Bilo kako bilo, bio je to treći vezani meč na kom Beneventno nije doživeo poraz, a ono što svakako treba napomenuti je da su pre tog remija sa Parmom, popularne “veštice” prvo remizirale na gostovanju kod Juventusa kada je bilo 1:1, a onda i ostvarili trijumf na teškom gostovanju kod Fiorentine kada je bilo 0:1.
Kada su u pitanju mečevi na domaćem terenu do sada je Benevento odigrao pet duela kao domaćin na kojima je ostvario samo jedan trijumf, jedan nerešen rezultat i čak tri poraza,

Naš predlog

I jedni i drugi pružaju partije iznad očekivanja kada je ova sezona u pitanju. Ipak, mišljenja smo da će Sasuolo trijumfovati na ovom duelu pošto važe za tim koji nikoga ne ostavlja ravnodušnim na “Mapei” stadionu u Ređo Emiliji, zbog čega vam savetujemo da odigrate 1 koji Meridianbet plaća sa kvotom 1.75. Za očekivati je da ovo bude i jedan izuzetno efikasan duel zbog čega vam savetujemo i da probate sa golovima, odnosno sa igrom 3+ za koju je Meridianbet dao koeficijent 1.58.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.