Tip dana: PSŽ – Lion: Prebogati Parižani dočekuju zahuktali Lion! Ko će do trijumfa?

U nedelju je izuzetno bogata ponuda za klađenje, a za vas smo ovog puta izabrali duel koji će biti odigran na “Parku Prinčeva” gde će PSŽ dočekati Lion.
Duel između ova dva tima je zakazan za 21 čas.

PSŽ: Nismo očekivali da Parižani imaju probleme u prvenstvu!

Kada se sve sabere i oduzme, utisak je da fudaleri PSŽ-a ne pružaju onoliko dobre partije u prvenstvu Francuske kao što je to bio slučaj prošle sezone kada su u trenutku prekida šampionata imali ogromnu prednost u odnosu na svoje najbliže rivale.
Ruku na srce, Parižani se u ovom trenutku nalaze na prvom mestu na tabeli uz samo bod viška u odnosu na drugoplasirani Marsej, koji ima i meč manjka u odnosu na izabranike Tomasa Tuhela, pa je sigurno da je PSŽ pod pritiskom uoči duela sa Lionom.
U prošlom kolu je ekipa sa “Parka Prinčeva” prekinula seriju bez pobeda koja je trajala dva meča pošto su Nejmar i drugari slavili na gostovanju kod Monpeljea, a taj duel je završen rezultatom 1:3.
Što se tiče Lige šampiona, francuski šampion je teže nego što se očekivalo došao do plasmana u narednu fazu, a u prošlom kolu su na svom terenu deklasirali Bašakšehir, u meču koji je obeležio prekid meča nakon što je četvrti sudija na rasnoj osnovi uvredio člana turske ekipe Pjera Veboa. U događaju bez presedana u Ligi šampiona igrači obe ekipe su posle toga napustili teren, a duel je prekinut pri rezultatu 0:0.
Tri gola na tom susretu je postigao Nejmar, dok se dva puta u listu strelaca upisao Kilijan Mbape, čime su samo potvrdili da se nalaze u sjajnoj formi pred veoma važan meč na “Park Prinčeva” kada će im u goste doputovati Lion koji igra fenomenalno u poslednje vreme.
Inače, kada su u pitanju mečevi na domaćem terenu do sada je PSŽ odigrao šest duela na svom terenu na kojima su ostvarili četiri trijumfa, jedan poraz i jedan remi i to u prošlom meču na svom terenu kada su podelili bodove sa Bordom, a taj meč je završen rezultatom 2:2.

Lion: Fantastične partije u poslednje vreme!

Fudbaleri Liona su igrali jako loše prošle sezone u francuskoj Ligi 1 i posle baš dosta vremena ostali bez plasmana u evropska takmičenja, što je bez ikakve sumnje bio prioritet.
Ruku na srce, veliko je pitanje šta bi bilo da se šampionat Francuske nije ranije završio zbog pandemije koronavirusa, a u trenutku prekida je ekipa sa Žerlana bila na sedmom mestu na tabeli.
Ono po čemu će svi ljubitelji fudbala pamtiti Lion, barem kada je ova sezona u pitanju su svakako brutalno dobre partije u Ligi šampiona. Naime, izabranici Rudija Garsije su uz dosta muke došli do plasmana u osminu finala elitnog takmičenja, ali su onda napravili dva ogromna iznenađenja.
Prvo je ekipa sa Žerlana uspela u dvomeču da eliminiše Juventus koji je bio smatran za jednog od najvećeg favorita za osvajanje “ušatog” trofeja, a nakon toga su napravili pravu senzaciju, pošto su u četvrtfinalu eliminisali i Mančester Siti, pošto su slavili sa 1:3, mimo svih očekivanja.
Nažalost, Lion je zaustavljen u polufinalu od Bajerna kada je bilo 0:3, ali je zaista veliko pitanje šta bi bilo na tom meču da je ekipa sa Žerlana iskoristila dve fantastične prilike pri rezultatu 0:0.
Što se ovog šampionata tiče sigurno je da svi navijači jedne od najtrofejnijih francuskih ekipa imaju dosta razloga za zadovoljstvo pošto se njihovi fudbaleri trenutno nalaze na četvrtom mestu na tabeli, a u poslednja četiri meča su vezali isto toliko trijumfa, pa je sigurno da zbog toga u izuzetno lepom raspoloženju dočekuju ovaj duel sa PSŽ-om.
U prošlom kolu su izabranici Rudija Garsije ostvarili novi trijumf i to na teškom gostovanju protiv Meca, a taj duel je završen rezultatom 1:3.

Naš predlog

Nema nikakve sumnje da nas očekuje jedan i te kako interesantn duel pošto će snage odmeriti prvoplasirana i četvtoplasirana ekipa na tabeli. Sve to nam obećava veliki broj golova pa vam predlažemo da probate sa igrom 4+ koju Meridianbet plaća sa kvotom 1.98. Iz istog razloga vam savetujemo da probate i sa igrom GG koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.48. Za kraj, kada se sve sabere i oduzme, mora se konstatovati da je domaćin ipak favorit na ovom duelu zbog čega vam savetujemo da odigrate 1 za koji je kladionica Meridianbet dala koeficijent 1.62.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.