Tip dana: Inter – Napoli: Ulog je drugo mesto na tabeli!

U sredu se nastavljaju mečevi dvanaestog kola italijanske Serije A, a bez ikakve sumnje, najzanimljiviji susret ovog kola se igra na stadionu “Đuzepe Meaca” gde će fudbaleri Intera dočekati Napoli.
Duel između drugoplasirane i trećeplasirane ekipe na tabeli je zakazan za 20 časova i 45 minuta.

Inter: “Neroazuri” su morali više u Ligi šampiona!

I u ovom prelaznom roku je uprava Intera uložila puno, ali fudbaleri ove ekipe nisu uspeli da ostvare primarni cilj, makar kada je prvi deo sezone u pitanju, a to je naravno plasman u nokaut fazu Lige šampiona.
Naime, “neroazuri” su jako loše igrali u grupnoj fazi najkvalitetnijeg evropskog klupskog takmičenja, ali su uprkos tome imali meč loptu u poslednjem duelu na svom susretu protiv Šahtjora, ali nažalost nisu uspeli da pobede, pa su dalje iz te grupe otišli Real Madrid i Menhengladbah.
Podsećavamo vas da izabranici Antonija Kontea nisu na najbolji mogući način startovali ni u Seriji A, ali je utisak da kako vreme prolazi tako i fudbaleri Intera pružaju sve bolje partije u prvenstvu, što nam najbolje svedoči i trenutna pozicija na tabeli, a ona nam govori da se “neroazuri” nalaze na drugom mestu uz tri boda manje u odnosu na gradskog rivala Milana.
Na poslednja četiri meča u Seriji A, Inter je ostvario isto toliko pobeda, a sve je krenulo od duela na “Meaci” protiv Torina kada je bilo 4:2. Nakon toga su izabranici Antonija Kontea slavili na teškom gostovanju kod Sasuola koji važi za najprijatnije iznenađenje dosadašnjeg toka šampionata.
U poslednja dva kola su se “neroazuri” još više približili vrhu tabele, pošto su prvo slavili na svom terenu protiv Bolonje, a onda i u prošlom kolu na gostovanju kod Kaljarija, iako su na poluvremenu gubili sa 0:1.
Što se tiče mečeva na domaćem terenu, do sada je Inter odigrao pet susreta na “Đuzepe Meaci” na kojima je ostvario tri trijumfa, jedan remi i jedan poraz.

Napoli: Đenaro Gatuzo je preporodio ovu ekipu!

Pre svega, treba reći da Đenaro Gatuzo polako ali sigurno izrasta u odličnog trenera. Naime, fudbaleri Napolija igraju fantastičan fudbal ove sezone a najbolji pokazatelj za to je svakako i tabela, koja nam govori da se izabranici Đenara Gatuza u ovom trenutku nalaze na sjajnom trećem mestu na tabeli, koje na kraju šampionata donosi plasman u Ligu šampiona, što je naravno primarni cilj Napolija kada je ova sezona u pitanju.
Naravno, ne treba zaboraviti da su Napolitanci bez većih problema uspeli da dođu i do plasmana u nokaut fazu Liga Evrope, a sigurno je da ekipa sa juga Italije ima velike ambicije i u tom takmičenju.
Kada se sve sabere i oduzme, postavlja se pitanje šta bi bilo da je ekipa Napolija bila u mogućnosti da otputuje na gostovanje kod Juventusa, koji ne blista ove sezone kao što je to slučaj bio u nekoliko ranijih. Bilo kako bilo, u ovom trenutku izabranici Đenara Gatuza imaju samo bod manjka u odnosu na drugoplasirani Inter, ali i četiri boda manje od prvoplasiranog Milana, od kog su skoro doživeli poraz na stadionu “Dijego Armando Maradona” kada je bilo 1:3.
Odmah nakon tog susreta su Napolitanci pokazali ogroman karakter i odigrali svoju najbolju partiju u dosadašnjem toku prvenstva pošto su više nego ubedljivih 4:0 savladali Romu, koja takođe ima ambiciju da naredne sezone zaigra ponovo u Ligi šampiona.
Što se tiče mečeva na strani, do sada su izabranici Đenara Gatuza odigrali pet susreta i ostvarili četiri trijumfa i jedan poraz, ali je taj poraz bio za zelenim stolom zbog neodlaska na gostovanje kod Juventusa, pa je sigurno da Napolitanci blistaju na strani, što će pokušati da potvrde na jednom od najtežih gostujućih terena u ligi.

Naš predlog

Bez sumnje nas očekuje jedan izuzetno zanimljiv i interesantan susret, u kom bi vrlo lako moglo da bude dosta golova. Pre svega, savetujemo vam da probate sa igrom GG jer smo mišljenja da će i jedna i druga ekipa postići makar po jedan pogodak na ovom meču. Kladionica Meridianbet je za ovu igru dala koeficijent 1.58. Iz istog razloga vam savetujemo da probate i sa igrom 3+, a za to je nešto bolji koeficijent, i iznosi 1.70.
Svim navijačima Intera je izuzetno teško pala eliminacija iz Lige šampiona, i sigurno je da su njihovi fudbaleri u obavezi da im se za to iskupe kroz nastupe u Seriji A, i zbog svega toga i dajemo prednost domaćoj ekipi kada je ovaj meč u pitanju i predlažemo vam da odigrate 1 koji kladionica Meridianbet plaća sa fantastičnom kvotom 2.35.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.