Tip dana: Union Berlin – Borusija Dortmund: Mogu li “milioneri” do trijumfa na teškom gostovanju?

Ovog vikenda su na prograu mečevi trinaestog kola nemačke Bundeslige, a za vas smo ovog puta pripremili duel između Union Berlina i Borusije iz Dortmunda.
Meč između ove dve ekipe je zakazan za 20 časova i 45 minuta.

Union Berlin: Sjajne partije u dosadašnjem toku prvenstva!

Malo ko je očekivao da će fudbaleri Union Berlina igrati ovoliko dobro na startu šampionata. Naime, u ovom trenutku se berlinski tim nalazi na fantastičnom šestom mestu na tabeli koje na kraju šampionata donosi plasman u Ligu Evrope, što bi bio zaista ogroman uspeh za ovaj simpatičan tim.
Do sada je Union Berlin odigrao dvanaest mečeva na kojima su doživeli samo dva poraza, uz čak šest remija i četiri trijumfa.
U prošlom kolu je ova ekipa u jednom fantastičnom meču remizirala na gostovanju kod Štutgarta a taj duel je završen rezultatom 2:2. Ono što i te kako valja napomenuti kada je taj duel u pitanju je podatak da je Union vodio sve do 85. minuta i to sa 0:2, ali onda je domaćin u samo pet minua postigao dva pogotka i uspeo nekako da dođe do jednog boda, iako je praktično tim iz Berlina imao sva tri u džepu.
Kada su u pitanju partije na domaćem terenu, do sada je Union Berlin odigrao šest susreta na kojima su fudbaleri ove ekipe ostvarili dva trijumfa, tri remija i samo jedan poraz, a u prošlom kolu na svom stadionu su odigrali još jedan fenomenalan meč i uspeli da remiziraju protiv aktuelnog šampiona Bundeslige i Evrope, Bajerna iz Minhena, a taj duel je završen rezultatom 1:1, što je svakako ogroman uspeh.
Inače, ne treba zaboraviti da je primarni cilj Union Berlina opstanak u društvu najboljih, ali već sada slobodno možemo kontatovati da je ova ekipa spremna i za nešto više, o čemu nam najbolje svedoče i ove fantastične partije tima iz Berlina.

Borusija Dortmund: Lusijan Favr je platio cenu loših rezultata!

Mora se priznati da smo od fudbalera Borusije iz Dortmunda daleko više očekivali kada je ova sezona u pitanju, a situacija je trenutno takva da se “milioneri” iz Dortmunda nalaze na četvrtom mestu na tabeli uz šest bodova manjka u odnosu na vodeći Leverkuzen.
U poslednje vreme “miioneri” iz Dortmunda imaju dosta problema u šampionatu Nemačke, a cenu loših rezultata je morao da plati Lusijen Favr koji je nedavno dobio otkaz.
Nakon toga je usledio pozitvni šok pošto je Borusija u prošlom susretu u finišu susreta došla do zlata važnih bodova, i to pošto su trijumfovali na gostovanju kod Verdera, a taj duel je završen rezultatom 1:2.
Bila je to sedma pobeda Dortmunda kada je ova sezona u pitanju i sugiurno je da ima još dosta vremena da se neke stvari isprave i da ovaj tim ponovo dođe na bod i li dva zaostatka u odnosu na prvoplasiranu ekipu, a to je u ovom trenutku Leverkuzen.
Što se tiče mečeva na gostujućim terenuima do sada su “milioneri” iz Dortmunda odigrali šest mečeva i utisak je da pružaju sjajne partije pošto su do sada zabeležili čak četiri trijumfa uz jedan poraz i jedan remi.
Kada je poslednji međusobni duel između Union Berlina i Borusije iz Dortmunda treba reći da je ekipa sa “Vestalena” slavila sa više nego ubedljivih 5:0.

Naš predlog

Nema nikakve sumnje da nas očekuje jedan i te kako zanimljiv i interesantan susret u kom bi pre svega mogli da vidimo dosta golova, zbog čega vam savetujemo da probate sa igrom 3+ koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.76. Kada se sve sabere i oduzme, mišljenja smo da su ipak gosti favoriti na ovom duelu, i da je promena trenera trgnula “milionere” pa vam zbog toga toplo preporučujemo da odigrate 2 za koju je kladionica Meridianbet pripremila koeficijent 1.95. Za kraj, iz istog razloga vam savetujemo da probate i sa igrom G2+ koju Meridianbet plaća sa kvotom 1.80.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.