Tiket dana (subota, 19.12.2020)

tiket dana

Ovo je poslednja subota u 2020. godini sa maksimalnom ponudom. treba je iskoristiti za dobitak, pošto nam je od ponedeljka izbor znatno siromašniji.

Nica – Lion – 2 @ 1.63 u Meridianbet

Sigurni smo da mnogi kladioci proklinju Lion zbog prethodne sedmice. ”Lavovi” su u prvo pobedili Pari Sen Žermen u gostima, i sigurno srušili gomilu tiketa, a onda su u vanrednom kolu u sredu uradili nešto još gore. Remizirali su na svom ”Žerlanu” sa Brestom 2:2. Da sve bude gore vodili su 2:1 i imali igrača više, ali su primili gol posle kaznenog udarca u sudijskoj nadoknadi. Taj meč prekinuo je niz od šest uzastopnih pobeda Liona i sprečio ih da budu na deobi prvog mesta sa Lilom. Sada odlaze na Azurnu obalu na duel sa Nicom, timom koji je u vanrednom kolu u sredu pobedio posle četiri meča u Ligi 1 bez pobede, odnosno osam, računajući i Ligu nacija. Samo jednom su u tih osam utakmica uspeli da odigraju nerešeno, na gostovanju u Remsu. Nica igra katastrofalno na svojoj ”Alijanc Rivijeri”, gde su izgubili pet poslednjih mečeva, od toga tri u prvenstvu. Nica se još i dobro drži sa takvim učinkom, pa je trenutno na 11. mestu sa 21 bodom. Sve nam govori da je ovde dvojka izvesna, pa vam je predlažemo. Kvota za pobedu Liona u kladionici Meridianbet iznosi 1.63.

Sautempton – Mančester Siti – GG @ 1.70 u Bet365

Posle dva uzastopna remija u toku prošle nedelje Mančester Siti sve više gubi korak u borbi za povratak titule na ”Etihad”. Nerešeno sa gradskim rivalom Junajtedom ne može se svrstati u kiks, ali 1:1 protiv Vest Bromvič Albiona je prava katastrofa za Gvardiolin tim. Posle tog meča Katalonac je ”ostao u sedlu”, a smenjen je trener Vest Broma Slaven Bilić. Paradoks! ”Građani” više ne mogu da gledaju s kim igraju, već moraju da pobeđuju sve redom. Sledi ”Božićno ludilo”, igraće se na svaka dva, tri dana i eto prilike da se zaostatak za Liverpulom nadoknadi. Iskušenje u najjužnojoj engleskoj luci spada u veća u narednom periodu. Sautempton je najprijatnije iznenađenje u ovom prvenstvu i trenutno se tim Ralfa Hazenhitla šepuri sa trećeg mesta, a u leđa mu gledaju dva mančesterska rivala, Čelsi, Lester, Everton… U prošloj sezoni Siti je ostavio bodove na ”Sent Merisu”. Bilo je to u finišu prvenstva kada su se već oprostili od titule, a ”sveci” se grčevito borili za opstanak. Sada je situacija posve drugačija. Domaćin je rasterećen i napašće gosta. Očekujemo da golova bude na obe strane, pa vam predlažemo igru gol-gol sa kvotom 1.70 u kladionici Bet365.

Sevilja – Valajdolid – 1 @ 1.54 u 1xbet

Andalužani su prošli u osminu finala Lige šampiona, pa se mnogi šale da je to jedini način da ih se spreči da osvoje Ligu Evrope. Posle tog obavljenog zadatka ostaje im da poboljšaju situaciju u La Ligi i da se i naredne godine nađu u najjačem evropskom klupskom takmičenju. Sevilja je trenutno šesta, ali od Sosijedada koji je drugi ima tri utakmice manje odigrane i sedam bodova minusa. Toliko zaostaje i za vodećim Atletikom, ali i Madriđani imaju isti broj odigranih mečeva kao i oni. Da nije bilo poraza od Reala na ”Sančez Pishuanu” imali bi pet vezanih pobeda, ovako uz četiri imaju i jedan neuspeh. Zato u duelu sa Valjadolidom u obzir dolazi samo pobeda. Gosti su tim koji je osvojio deset bodova u prethodnih pet kola i može sasvim spokojno da putuje u Sevilju. Motiv je na strani domaćina i verujemo da Andaluđani neće ispustiti šansu da ostanu u trci za vrh tabele La Lige. Za jedinicu u kaldionici 1xbet dobija se koeficijent 1.54.

Ukupna kvota na tiketu za subotu u kladionici 1xbet iznosi 4.27.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.