Tip dana: Vulvs – Totenhem: Mogu li “vukovi” da očerupaju “pevce”?

U nedelju se nastavlja engleska Premijer liga, a za vas smo ovog puta pripremili duel između Vulverhemptona i Totenhema.
Meč između ove dve ekipe je zakazan za 20 časova i 15 minuta.

Vulvs: Cilj je plasman u Ligu Evrope!

Sigurno je da kako vreme prolazi tako i Vulverhempton polako ali sigurno stasava u jednog stabilnog prvoligaša, od koga se uvek može očekivati plasman u gornji deo tabele.
U ovom trenutku se izabranici Espirita Santa nalaze na sredini tabele, preciznije na jedanaestom mestu, a u poslednje vreme pružaju izuzetno promenljive partije.
Naime, prvo su “vukovi” slavili na gostovanju kod Arsenala, kada je bilo 1:2, da bi nakon toga ova ekipa doživela dva vezana neuspeha, i to prvo protiv Liverpula na “Enfildu” kada je bilo više nego ubedljivih 4:0, a nakon toga i na svom terenu protiv Aston Vile koja pruža fenomenalne partije ove sezone i trenutno zauzima sjajnu šestu poziciju.
Nakon toga su izabranici Espirita Santa odigrali jedan poprilično dobar meč na svom terenu u kom su slavili protiv Čelsija sa 2:1, a ostaće upisano da su “vukovi” pobedonosni gol dali u poslednjim trenucima sudijske nadoknade, kada je pogodio Neto.
Najzad, u prošlom kolu su Vulvsi ponovo odigrali jedan meč ispod očekivanja, pošto su poraženi na gostovanju kod Barnlija, kada je bilo 2:1.
Inače, kada su u pitanju mečevi na domaćem terenu, do sada je Vulverhempton odigrao sedam duela na svom terenu na kojima su ostvarili tri trijumfa, dva remija i dva poraza.

Totenhem: Očajne partije u poslednje vreme!

Iako su izabranici Žozea Murinja sjajno startovali u ovom šampionatu, utisak je da kako vreme prolazi tako i popularni “pevci” pružaju sve slabije partije.
Naime, Totenhem se u ovom trenutku nalazi tek na osmom mestu na tabeli, međutim, ukoliko ekipa iz Londona trijumfuje na teškom gostovanju kod Vulverhemptona, doći će na deobu trećeg mesta na tabeli zajedno sa Lesterom, od koga su između ostalog izgubili u prošlom kolu i to na svom stadionu, kada je bilo 0:2.
U poslednje vreme izabranici Žozea Murinja imaju velikih problema, pa su tako na pet poslednjih susreta ostvarili samo jedan trijumf, uz dva poraza i dva remija.
Pre tog neuspeha u prošlom kolu na svom terenu protiv Lestera, Totenhem je doživeo poraz i u derbiju protiv Liverpula, a treba istaći da su “redsi” došli do pobedonosnog gola u poslednjim trenucima susreta.
Naravno, ne treba zaboraviti da su “pevci” bez većih problema došli do plasmana u nokaut fazu Liga Evrope i sigurno je da će ekipa iz Londona imati najveće moguće ambicije u tom takmičenju.
Kada su u pitanju gostovanja, do sada je Totenhem odigrao sedam mečeva na strani na kojima su ostvarili četiri trijumfa, dva remija i samo jedan poraz, i to u pomenutom duelu protiv branioca titule.

Naš predlog

Nema nikakve sumnje da nas očekuje jedan izuzetno interesantan susret i mišljenja smo da će i Vulverhempton, ali i Totenhem, postići makar po jedan gol na ovom duelu zbog čega vam savetujemo da odigrate igru GG koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.96. Iz istog razloga vam savetujemo da probate i sa igrom 3+ koju kladionica Meridianbet plaća sa fantastičnom kvotom 2.26.
Za kraj, ne treba zaboraviti da su “pevci” u katastrofalnoj formi, što kad tad mora da se prekine, a mišljenja smo da je idealna prilika za to ovo gostovanje kod Vulverhemptona, zbog čega vam toplo preporučujemo da odigrate 2 koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 2.35.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.