Tip dana: Mančester Junajted – Vulvs: Domaćin je u sjajnoj formi, mogu li “vukovi” da mu naude?

U utorak se nastavlja engleska Premijer liga, a najinteresantniji meč se igra na “Old Trafordu” gde će Mančester Junajted dočekati Vulverhempton.
Duel između ova dva tima je zakazan za 21 čas.

Mančester Junajted: Sjajne partije u posldenje vreme!

Utisak je da su fudbaleri Mančester Junajteda pred početak ove sezone bili baš potcenjeni i apsolutno niko nije smatrao da bi ovaj tim mogao da dođe do toga da se bori za titulu šampiona Engleske.
Sada su stvari dosta drugačije, i svakako da svi navijači ovog tima imaju pregršt razloga za zadovoljstvo kada su u pitanju partije njihovih fudbalera.
Naime “đavoli” u ovom trenutku zauzimaju četvrto mesto na tabeli i imaju pet bodova manjka u odnosu na vodeći Liverpul, ali i meč manje od šampiona Premijer lige, pa je sigurno za očekivati da izabranici Ole Gunara Solksjera ako ide sve po planu u narednim kolima i napadnu to mesto.
U prošlom kolu je Junajted odigrao jedan dobar meč, ali su nažalost samo remizirali na gostovanju kod Lestera, a taj duel je završen rezultatom 2:2, iako je utisak da su “đavoli” bili bolji rival na tom meču.
Taj remi je značio i prekid velike serije Mančestera, koji je pre toga ostvario sve pobede na gostovanjima, i zanimljivo je da je u svim tim trijumfima prvi primao gol.
Pre toga su “đavoli” ostvarili jednu ubedljivu pobedu na svom terenu a u tom meči je žrtva bio Lids koji je čak šest puta morao da vadi loptu iz svoje mreže.
Nažalost, Mančester nije uspeo da dođe do plasmana u nokaut fazu Lige šampiona, pa im preostaje da se fokusiraju na Premijer ligu.

Vulvs: Mogu li “vukovi” do trijumfa na strani?

Sigurno je da kako vreme prolazi tako i Vulverhempton polako ali sigurno stasava u jednog stabilnog prvoligaša, od koga se uvek može očekivati plasman u gornji deo tabele.
U ovom trenutku se izabranici Espirita Santa nalaze na sredini tabele, preciznije na jedanaestom mestu, a u poslednje vreme pružaju izuzetno promenljive partije.
Naime, prvo su “vukovi” slavili na gostovanju kod Arsenala, kada je bilo 1:2, da bi nakon toga ova ekipa doživela dva vezana neuspeha, i to prvo protiv Liverpula na “Enfildu” kada je bilo više nego ubedljivih 4:0, a nakon toga i na svom terenu protiv Aston Vile koja pruža fenomenalne partije ove sezone i trenutno zauzima sjajnu šestu poziciju.
Nakon toga su izabranici Espirita Santa odigrali jedan poprilično dobar meč na svom terenu u kom su slavili protiv Čelsija sa 2:1, a ostaće upisano da su “vukovi” pobedonosni gol dali u poslednjim trenucima sudijske nadoknade, kada je pogodio Neto.
Usledilo je otrežnjenje u duelu protiv Barnlija kada je bilo 2:1, a u prošlom kolu su Vulvsi nekako uspeli da dođu do boda na svom terenu protiv Totenhema, a taj duel je završen rezultatom 1:1.

Naš predlog

Fudbaleri Mančestera pružaju zaista sjajne partije u ovom delu šampionata i sigurno je da su zbog toga veliki favoriti na ovom susretu zbog čega vam savetujemo da odigrate 1 koji kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.67.
Za očekivati je takođe da ovo bude i jedan duel sa dosta golova zbog čega vam savetujemo da probate sa igrom 3+ koju kladionica Meridianbet plaća sa poprilično dobrom kvotom 1.88.

1 Comment

  1. Prilično loše igraju kod kuće ove sezone, osvojili su samo 8 bodova od mogućih 21 na Old Trafordu. Mada, dobili su poslednja dva meča u ligi na svom terenu. Moguće da će vezati i treći ali ja kod Engleza nikada nisam siguran.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.