Tip dana: Elče – Real Madrid: Mogu li Madriđani do trijumfa na teškom gostovanju?

U sredu se nastavljaju mečevi šesnaestog kola španske La Lige, a za vas smo ovog puta pripremili duel između Elčea i Real Madrida.
Meč između ove dve ekipe je na programu od 21 čas i 30 minuta.

Elče: Primarni cilje je opstanak u ligi!

Fudbaleri Elčea su igrali jako promenljivo prošle sezone, ali je utisak da su bili najbolji kada je to bilo najpotrebnije, pošto su na kraju uspeli da dođu do plasmana u najkvalitetniji rang španskog fudbala i to posle baraža, kada su u finalu uspeli da eliminišu Đironu, koja i jeste bila glavni favorit uoči plej-ofa.
Što se ovog šampionata tiče, novajlija u ligi je na jedan izuzetno dobar način započeo ovaj šampionat i u jednom trenutku su se čak nalazili i na mestu koje vodi u Ligu Evrope, što svakako nije bilo nimalo realno. Kako je vreme prolazilo tako je i ovaj simpatični tim pružao sve slabije partije, pa se tako sada posle petnaest odigranih kola nalaze na sedmnaestom mestu na tabeli koje je ujedno i poslednje koje na kraju sezone donosi opstanak u španskog La Ligi.
Već dosta dugo Elče ne zna za trijumf, a u prošlom kolu su remizirali na svom terenu protiv Osasune, kada je u jednom fantastičnom susretu na kraju bilo 2:2.
Inače, što se tiče mečeva na domaćem terenu, do sada je Elče odigrao sedam duela na svom terenu na kojima su ostvarili samo jedan trijumf. čak četiri remija i dva poraza.
Taj jedini trijumf je novajlija u ligi ostvario protiv Valensije kada je bilo 2:1, i svakako da je to bio najbolji meč ovog tima kada je ovaj šampionat u pitanju.

Real Madrid: Mogu li Madriđani odbrane titulu prvaka?

I ovoga puta Real Madrid nije na najbolji mogući način startovao u oba takmičenja. Veliki šok za sve Madriđane bio je poraz u prvom kolu Lige šampiona, kada su izabranici Zinedina Zidana mimo svih očekivanja izgubili od Šahtjora, a taj duel je završen rezultatom 2:3, uz podatak da je ukrajinski šampion već na poluvremenu imao tri gola prednosti, ali su “kraljevići” u nastavku uspeli da ublaže poraz.
Ono što je ipak u svemu ispalo dobro je da su Madriđani pobedom u poslednjem kolu najkvalitetnijeg evroskog klupskog takmičenja na svom terenu nad Menhengladbahom uspeli da dođu do plasmana u nokaut fazu Lige šampiona, što pre svega i jeste bio primarni cilj kada je ova sezona u pitanju.
Što se tiče La Lige, i tu su izabranici Zinedina Zidana imali ogromnih problema na startu sezone, ali je utisak da kako vreme prolazi tako i kraljevski klub pruža sve bolje partije, a to nam najbolje potvrđuju i čak pet vezanih trijumfa, posle čega se Madriđani nalaze na deobi prvog mesta, uz isti broj bodova kao i Atletiko Madrid, koji ruku na srce ima i dva meča manje.
U prošlom kolu je akutelni šampion Španije dosta teže nego što se očekivalo na svom terenu savladao Granadu, a taj duel je završen rezultatom 2:0.

Naš predlog

Za očekivati je da Madriđani nastave sa sjajnim partijama na ovom nimalo prijatnom gostovanju, pa vam zbog toga toplo preporučujemo da odigrate 2 koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.30. Takođe, za očekivati je i da ovo bude jedan duel sa dosta golova zbog čega vam savetujemo da probate sa igrom 3+ koju Meridianbet plaća sa kvotom 1.66. Za one nešto hrabrije savetujemo vam da probate sa igrom 4+ koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 2.60.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.