Tip dana: Mančester Junajted – Aston Vila: “Đavoli” napadaju titulu!

Pre svega, svim našim pratiocima čestitamo Novu godinu, uz nadu da će biti dosta bolja od prethodne.
Prvog dana 2021. godine su na programu mečevi u engleskoj Premijer ligi, a za vas smo ovog puta pripremili duel između Mančester Junajteda i Aston Vile.
Meć između ove dve ekipe je zakazan za 21 čas.

Mančester Junajted: Sjajne partije u poslednje vreme!

Utisak je da su fudbaleri Mančester Junajteda pred početak ove sezone bili baš potcenjeni i apsolutno niko nije smatrao da bi ovaj tim mogao da dođe do toga da se bori za titulu šampiona Engleske.
Sada su stvari dosta drugačije, i svakako da svi navijači ovog tima imaju pregršt razloga za zadovoljstvo kada su u pitanju partije njihovih fudbalera.
Naime “đavoli” u ovom trenutku zauzimaju fantastično drugo mesto na tabeli uz tri boda manjka u odnosu na prvoplasirani Liverpul, ali i meč manje u odnosu na aktuelnog šampiona, pa kako sada stvari stoje deluje da će ova dva tima voditi glavnu reč kada je u pitanju naslov prvaka.
U poslednje vreme izabranci Ole Gunara Solskjera pružaju fantastične partije pa su tako na pet poslednjih susreta bez poraza, a u tom periodu su ostvarili tri trijumfa i dva remija.
U prošlom kolu su “đavoli” uz dosta muke došli do trijumfa na svom terenu i to protiv Vulverhemptona kada je bilo 1:0, a pobedonosni gol za Junajted je delo Markusa Rađšforda u trećem minutu sudijske nadokande.
Inače, kada su u pitanju partije na domaćem terenu, do sad je Mančester odigrao osam mečeva na svom terenu na kojima su ostvarili tri trijumfa i dva remija i dva remija, a ne treba zaborati da “đavoli” gotovo da igraju bez greške na strani gde su na sedam odigranih mečeva ostvarili šest trijumfa i jedna remi.


Aston Vila: Najprijatnije iznenađenje šampionata!

Kada se sve sabere i oduzme sigurno je da svi navijači Aston Vile imaju pregršt razloga za zadovoljstvo kada su u pitanju partije njihovih fudbalera, koji se posle šesnaest odigranih kola nalaze na fantastičnom petom mestu koje na kraju šampionata donosi direktan plasman u Ligu Evrope, što bi bio ogroman uspeh za klub iz Birmingema, koji je ne tako davno igrao u Čempionšipu.
U prošlom kolu je Aston Vila odigrala još jedan dobar meč na gostovanju kod Čelsija kada su remizirali, a taj duel je završen rezultatom 1:1, uz podatak da je to bio peti meč zaredom na kom ekipa iz Birmingema nije doživela poraz, pošto su na pet poslednjih susreta poput Mančester Junajteda ostvarili tri trijumfa i dva remija.
Inače, kada su gostovanja u pitanju, do sada je petoplasirana ekipa na tabeli odigrala sedam mečeva na strani na kojima su doživeli samo jedan poraz, uz jedan remi i čak pet trijumfa, što ih čini trećim najuspešnijim gostom u ligi, odmah iza Lestera i Mančester Junajteda kod koga između ostalog i gostuju u ovom kolu.
U poslednjem međusobnom susretu između ova dva tima je slavio Mančester Junajted i to u sred Birmingema kada je bilo više nego ubedljivih 0:3.

Naš predlog

Biće ovo po svemu sudeći veoma zanimljiv susret u kom prednost ipak dajemo domaćoj ekipi koja pruža zaista fantastične partije u poslednje vreme, zbog čega vam toplo preporučujemo da odigrate 1 koji kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.89.
Treba očekivati i jedan efikasan duel zbog čega vam savetujemo da probate sa igrom 3+ koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.55.
Za one nešto ambicioznije savetujemo da probate sa igrom 4+ koju Meridianbet plaća sa kvotom 2.39.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.