Tip dana: Real Madrid – Selta: Madriđani moraju da pobede, ali su gosti sjajni u poslednje vreme!

Od subote su na programu mečevi sedmnaestog kola španske La Lige, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Real Madrida i Selte.
Meč između ove dve ekipe je zakazan za 21 čas.

Real Madrid: Mogu li Madriđani ponovo do titule?

Nakon početne krize utisak je da Madriđani igraju dosta bolje u poslednje vreme, ali je utisak da je sve to nekako palo u vodu nakon remija u prošlom kolu na gostovanju kod Elčea, kada je bilo 1:1.
Ipak, trenutno se izabranici Zinedina Zidana nalaze na drugom mestu na tabeli uz dva boda manjka u odnosu na prvoplasirani Atletiko Madrid, ali ne treba zaboraviti da “jorgandžije” imaju čak dva duela manje, i ukoliko pobede na oba susreta imaće čak osam bodova viška u odnosu na aktuelnog šampiona, što bi možda bila i nenadoknadiva razlika.
Pominjali smo već da je Real u prošlom kolu remizirao na gostovanju kod Elčea, dok su pre toga vezali nekoliko trijumfa, čime su se između ostalog i vratili u borbu za šampionski pehar.
Kada su u pitanju mečevi na domaćem terenu do sada je Real odigrao sedam susreta na svom terenu i ostvarili pet trijumfa i dva poraza, a poslednji neuspeh u Madridu je bio mimo svih očekivanja protiv Alavesa, kada je bilo 1:2.
U poslednjem međusobnom susretu između Reala i Selte nije bilo pobednika, pošto je taj meč bio završen rezultatom 2:2.

Selta: Fantastične partije u poslednje vreme!

Fudbaleri Selte su katastrofalno startovali u ovom šampionatu, ali je utisak da kako vreme prolazi tako i ekipa iz Viga pruža sve bolje partije, pošto su ne tako davno bili na mestu koje vodi u Segundu, dok se u ovom trenutku, posle šesnaest odigranih kola nalaze na sjajnom osmom mestu na tabeli uz samo dva boda manjka u odnosu na šestoplasirani tim na tabeli, a poznato je da to šesto mesto na kraju sezone donosi plasman u Ligu Evrope, što na kraju krajeva i jeste primarni cilj ovog tima.
Na poslednjih pet mečeva Selta je ostvarila čak četiri trijumfa i samo jedan remi, i ako uzmemo u obzir samo ono što se dešavalo u poslednjih pet kola ekipa iz Viga je u najboljoj formi od svih timova u šampionatu.
U prošlom kolu je osmoplasirana ekipa na tabeli slavila na svom terenu protiv Ueske, a taj duel je završen rezultatom 2:1.
Kada su u pitanju mečevi na gostovanjima, do sada je ekipa iz Viga odigrala pet mečeva na svom terenu na kojima su ostvarili samo jedan trijumf, uz čak tri remija, ali i jednog poraza, i to na gostovanju kod Sevilje u jednom fantastičnom meču koji je završen rezultatom 4:2.
Naravno, ne treba zaboraviti da je Selta u prošlom duelu protiv Reala u Madridu uspela da izvuče bod, kada je bilo 2:2.

Naš predlog

Evidentno je da nas očekuje jedan izuzetno zanimljiv susret pošto oba tima igraju fantastično u poslednje vreme. Deluje da bi novi neuspeh Reala nakon remija u prošlom kolu značio i definitivan oproštaj od titule, pošto prvoplasirani Atletiko u ovom trenutku ima dva boda viška, ali i dva meča manje, pa vam zbog toga toplo preporučujemo da odigrate 1 koji kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.58. Treba očekivati da oba tima daju po gol na ovom susretu, pa vam zbog toga savetujemo da probate sa igrom GG koju Meridianbet plaća sa kvotom 1.71. Iz istog razloga vam savetujemo da probate i sa igrom 3+ koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.61.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.