Isprati najbolju košarku na svetu uz NAJJAČI BONUS ikada!

NBA liga nam se vratila u svom punom sjaju, a vremena za pauzu nema!
Svedočili smo ispisivanju istorije od strane Nikole Jokića, sjajnom startu Atlante, “blamiranju” Klipersa, ali i neočikavo lošem startu Lejkersa.
Sada je vreme za nove izazove.
Ali, pre toga važna vest – nova NBA sezone, povod je i dakladionica Meridian za vas spremi najbolju ponudu za klađenje, uz tradicionalno najveće kvote i bonuse na planeti.
I zato, odmah sada možeš preuzeti čak 1.500 dinara za online i uživo klađenje.
Jedan klik OVDE i bonus je tvoj!
Registruj se na meridianbet.rs i proveri šta znači najveći izbor mečeva za klađenje po ubedljivo najvećim kvotama u univerzumu + bonus na broj parova od čak 2000%!
Lejkersi će imati priliku da se iskupe za neke slabije partije i to protiv Memfisa, dok će Bruklin, vođen sjajnim Kevinom Durentom pokušati da dođu do pobede protiv Vašington Vizardsa.
Ipak, ono što će najviše zanimati ljubitelje košarke na ovim prostorima svakako je utakmica Denvera. U Nagetsima je sve po starom, Nikola Jokić briljira, ali to nije uvek dovoljno za pobedu.
Sada je na redu duel protiv Minesote, pa ostaje da vidimo da li će srpski centar uspeti da upiše novi tripl-dabl. Za sada mu je sjajno išlo.
Klipersi su se donekle iskupili za “blamažu” protiv Dalasa, a da li će nastaviti pobedničku seriju i protiv Finiksa, ostaje da vidimo.
Upravo će Maveriksi igrati protiv Čikago Bulsa, koji su ove sezone obučeni u “Džordanove” dresove, pa ćemo videti da li će im oni doneti sreću. Mada, da li su dresovi dovoljni da se zaustavi Luka Dončić?
Moraće Bulsi da prikažu nešto više, a do tada – kompletnu ponudu NBA lige možete pogledati OVDE.

17 Comments

  1. Ponuda je u Meridianu je sjajna i najb olja kao i uvek,ko se nije registrovaobi uzeo bonus moze to da uradi za par minuta,ja sam svoj bonus uzeo.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.