Tip dana: Čelsi – Mančester Siti: Mogu li “plavci” da iskoriste bolnicu u Sitiju?

U nedelju se nastavljaju mečevi u okviru engleske Premijer lige, a za vas smo ovog puta pripremili duel između Čelsija i Mančester Sitija.
Duel između ova dva tima je zakazan za 17 časova i 30 minuta.

Čelsi: Da li je ovo trenutna kriza ili realni dometi “plavaca”?

Izaranici Frenka Lamparda su poprilično dobro startovali u ovom šampionatu, ali je nekako utisak da nakon tog sjajnog starta “plavci” u poslednje vreme pružaju sve slabije partije, pa su tako na dva poslednja susreta doživeli jedan poraz i jedan remi, i to pošto su prvo poraženi na gostovanju kod Arsenala kada je bilo 3:1, da bi nakon toga u prošlom kolu samo remizirali na “Stamford Bridžu” protiv Aston Vila kada je bilo 1:1.
Naravno, ne treba zaboraviti da je Čelsi izborio plasman u nokaut fazu Lige šampiona, pa je sigurno da neko vreme mogu u potpunosti da se fokusiraju na Premijer ligu u kojoj im ruku na srce u poslednje vreme baš i ne cvetaju ruže.
Što se tiče mečeva na domaćem terenu do sada su “plavci” odigrali osam mečeva na svom terenu na kojima su ostvarili četiri trijumfa, tri remija i samo jedan poraz, a na poslednjih pet duela na domaćem terenu su ostvarili tri trijumfa i dva remija.
Ipak, poznato je da je primarni cilj Čelsija plasman u najkvalitetnije evropskog klupsko takmičenje, ali se trenutno “plavci” naalze na petom mestu na tabeli uz tri boda manjka u odnosu na četvrtoplasisani tim na tabeli.

Mančester Siti: Sjajne partije u poslednje vreme!

Ne treba biti previše pametan pa zaključiti da su fudbaleri Mančester Sitija na startu šampionata bilo najveće razočarenje ovogodišnjeg izdanja engleske Premijer lige, pošto su bili u donjem delu tabele jer su pružali zaista neprepoznatljive partije.
Ipak, kako vreme prolazu tako i izabranici Pepa Gvardiole pružaju sve bolje partije i baš dugo “građani” ne znaju za poraz, a u prošlom kolu su odigrali novi sjajan duel i to na svom terenu protiv Njukasla kada je Siti bez većih problema slavio sa 2:0.
Naravno, nikako ne treba zaboraviti da su “građani” već ispunili svoj primarni cilj kada je ova godina u pitanju, a to je bez ikakve sumnje plasman u nokaut fazu Lige šampiona.
Pre tog trijumfa u prošlom kolu nad Njukaslom izabranici Pepa Gvardiole su ostvarili jedan veoma važan trijumf i na gostovanju kod Sautemptona, a taj duel je završen rezultatom 0:1.
Ono što nikako nije dobro je da “građani” imaju dosta problema sa sastavom ekipa za ovaj duel, pošto je dosta standardnih prvotimaca pozitivno na koronavirus, zbog čega je između ostalog i odložen meč prošlog kola protiv Evertona.

Naš predlog

Ovo kolo nam donosi i veliki derbi engleskog fudbala u kom će Čelsi na svom terenu dočekati Mančester Siti. Izabranici Frenka Lamparda ne briljiraju u poslednje vreme, dok Siti kako šampionat prolazi tako i pružaju sve bolje partije. Sve ovo nam govori da će ovo biti jedan izuzetno težak meč za prognoziranje zbog čega vam i savetujemo da se fokusirate na golove kojih će i te kako biti na ovom duelu pa vam savetujemo da probate sa igrom 3+ koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.72.
Za očekivati je i da oba tima postignu makar po jedan gol na ovom meču i zbog toga vam savetujemo da probate sa igrom GG za koju je Meridianbet pripremio kvotu 1.60.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.