Tip dana: Selta – Viljareal: Može li domaćin do petog vezanog trijumfa na svom terenu?

U petak je nešto slabija ponuda nego što je to bio slučaj u prethodnih nekoliko dana, a za vas smo ovog puta pripremili duel između Selte i Viljareala.
Meč između ova dva tima je zakazan za 21 čas.

Selta: Sjajne partije u poslednje vreme!

I ove sezone su fudbaleri Selte katastrofalno startovali u društvu najboljih, i kada se već polako naziralo da će ovaj tim i ovog puta voditi grčevitu borbu za opstanak do poslednjeg kola, tim iz Viga je proigrao i vezao nekoliko fantastičnih rezultata.
Naime, u ovom trenutku se Selta nalazi na osmom mestu na tabeli uz četiri boda manjka u odnosu na tim koji će na kraju šampionata doći do plasmana u Ligu Evrope, a poznato je da je upravo to primarni cilj ovog tima u tekućoj sezoni.
Na poslednjih pet mečeva ekipa iz Viga je ostvarila tri trijumfa, jedan remi i jedan poraz, i to u prošlom kolu kada su na gostovanju kod Reala očekivano izgubili sa 2:0, ali je utisak da se nimalo nisu obrukali na tom meču, čak naprotiv.
Što se tiče partija na domaćem terenu do sada je Selta odigrala osam duela u Vigu na kojima su ostvarili pet trijumfa, ali i doživeli tri poraza.
Ipak, podatak koji nikako ne smemo da zanemarimo kada je ovaj duel u pitanju je taj da je Selta na četiri poslednja susreta na svom terenu ostvarila isto toliko trijumfa, zbog čega u veoma lepom raspoloženju dočekuju ovaj duel sa Viljarealom.

Viljareal: Generalni utisak je odličan!

Kada se sve sabere i oduzme utisak je da svi navijači Viljareala moraju da budu zadovoljno sa načinom na koji njihovi fudbaleri igraju ove sezone.
Naime, “žuta podmornica” se posle sedamnaest odigranih kola nalazi na sjajnom petom mestu, a poznato je da upravo ta pozicija donosi direktan plasman u Ligu Evrope, što će bez ikakve sumnje zadovoljiti sve navijače ovog tima.
Ipak, ono što nikako ne treba zaboraviti je podatak da “žuta podmornica” u ovom trenutku ima samo bod manjka u odnosu na četvrtoplasiranu ekipu Real Sosijedada, koji uz to ima i meč viška u odnosu na Viljareal, pa deluje da bi tim sa “El Madrigala” mogao da napadne i tu četvrtu poziciju.
U prošlom kolu je Viljareal odigrao još jedan izuzetno dobar meč i to na svom terenu gde inače pružaju dosta dobre partije i baš retko gube.
Žrtva je ovog puta bio Levante, a taj duel je završen rezultatom 2:1, što je bila sedma pobeda u ovom šampionatu za “žutu podmornicu”.
Pre tog duela je Viljareal doživeo poraz na gostovanju kod Sevilje, kada je bilo 2:0.
Generalno, ovaj tim igra izuzetno dobro na svom terenu, ali je utisak da su i ove sezone veliki problem gostovanja.
Do sada je tim sa “El Madrigala” odigrao osam mečeva van svog terena na kojima su ostvarili dva trijumfa, četiri remija i dva poraza, i sigurno je da im predstoji težak posao pošto je poznato koliko dobro Selta igra na svom terenu.

Naš predlog

Selta igra fantastično u poslednje vreme na svom terenu pa im zbog toga dajemo i prednost u ovom duelu i predlažemo vam da odigrate 1 koji kladionica Meridianbet plaća sa fantastičnom kvotom 3.25. Za one koji imaju sumnje kada je jedinica u pitanju, savetujemo vam da pokušate sa duplom šansom 1X koju Meridianbet plaća sa takođe izuzetno dobrom kvotom koja iznosi 1.58.
Za kraj, za očekivati je da ovo bude jedan efikasan duel zbog čega vam savetujemo da probate sa igrom 3+ koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 2.06.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.