Tiket dana (ponedeljak, 11.01.2021)

tiket dana

Ne baš bogata fudbalska ponuda je pred nama, ali za sastavljanje tiketa utakmica je sasvim dovoljno. Ovako smo odlučili.

Maritimo – Sporting – 0-2 @ 1.80 u Bet365

Gosti u ovom trenutku samo razmišljaju o tituli šampiona koju predugo čekaju, skoro dve decenije. Sporting je poslednji put bio prvak u sezoni 2001/02, a u narednim godinama titulu su osvajali Porto i Benfika. Sada je Sporting lider šampionata, imaju po četiri boda više od pominjanih Porta i gradsog rivala Benfike, ali je do kraja prvenstva ostalo previše utakmica za bilo kakvo taktiziranje. Međutim, Sporting je još bez poraza, u 13 kola zabeležio je 11 pobeda i samo dva remija, a iza sebe ima niz od četiri pobede u ligi uz samo jedan primljeni gol. Maritimo je na 8. mestu sa 14 bodova, znalo je ovaj klub i za bolje rezultate, a u prethodnom kolu prekinuli su niz od tri utakmice bez poraza pošto su u Bragi poraženi sa 2:1. Zanimljivo je da su se ove dve ekipe prethodni put sastale pre skoro godinu dana, domaćin je bio Sporting koji je slavio sa 1:0. Ovo je meč osmine finala Kupa Portugalije u kome su iznenađenja česta, pa ćemo izbeći konačan rezultat i odigrati na mali broj golova. Za igru 0-2 gola u kladionici Bet365 koeficijent iznosi 1.80.

Braunšvajg – Fortuna – 2,2+ @ 2.70 u Meridianbet

Ekipa iz Dizeldorfa najzad liči na tim koji je do skoro bio bundesligaš. Fortuna je u seriji od pet uzastopnih pobeda u Cvajti, a sa tih 15 vezanih bodova stigli su na 5. mesto, pred ovaj meč. Međutim, trijumf u Braunšvajgu doveo bi ih na deobu druge pozicije sa samo jednim bodom zaostatka za vodećim Hamburgerom, a izjednačili bi se sa Bohumom i Kilom. Motiv je, dakle, tu, ali sa druge strane je ekipe Ajntrahta koja je pala u zonu ispadanja, tačnije nalazi se na 16. mestu, onom koje donosi baraž za opstanak na kraju sezone. Braunšvajg je osvojio samo jedan bod u prethodna četiri kola, a u međuvremenu ispao je i iz DFB kupa, porazom od Borusije iz Dortmunda. Nije se ni Fortuna dobro provela u Kupu, oni su ispali od ekipe Esena, člana regionalne lige, dakle četvrtog stepena takmičenja u Nemačkoj. Ove dve ekipe poslednji put su se sastale još pre više od tri godine, a tada je Fortuna slavila u Braunšvajgu minimalnim rezultatom. Smatramo da su gosti i sada bliži trijumfu, a uz dvojku dodajemo i bar dva gola na meču. Za kombinaciju 2,2+ u kladionici Meridianbet koeficijent iznosi 2.70.

Ukupna kvota na tiketu za ponedeljak u kladionici Bet365 iznosi 4.86.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.