Tip dana: Santos – Boka Juniors: Ko će u finale Kopa Libertadores?

U sredu je izuzetno bogata ponuda za klađenje, a za vas smo ovog puta pripremili revanš meč polufinala Kopa Libertadores u kom će Santos na svom terenu dočekati Boku Juniors. Prvi meč na popularnoj “Bombonjeri” nam nije doneo pobednika, a na tom duelu nije bilo golova.
Meč između ova dva tima je zakazan za 23 časa i 15 minuta.

Santos: Može li ovaj tim do velikog finala?

Pre svega treba istaći da je Santos sve podredio nastupu u najkvalitetnijem južnoameričkom fudbalskom klupskom takmičenju, gde su pružali fantastične partije većim delom takmičenja, pošto se nalaze nadomak plasmana u veliko finale.
U prvom meču polufinala ova ekipa je uspela da remizira na gostovanju kod favorizovane Boke Juniors, a taj duel je završen bez golova, iako je utisak da su gosti iz Brazila oštećeni za jedanaesterac.
Što se tiče brazilskog šampionata, u ovom trenutku se Santos nalazi na osmom mestu na tabeli koje na kraju sezone donosi plasman u Kopa Sudamerikana, što sigurno ne bi zadovoljilo ambicije ovog kluba kome je primarni cilj plasman u Kopa Libertadores.
Ipak, u prošlom kolu je slavni brazilski tim odigrao jedan fenomenalan meč i slavio na gostovanju kod prvoplasiranog Sao Paula, čime je borba za titulu šampiona Brazila ponovo aktuelna, pošto drugoplasirani Internacional sada ima samo tri boda manjka u odnosu na lidera na tabeli.
Što se tiče mečeva na gostovanjima, do sada je Santos odigrao četrnaest mečeva na svom terenu u brazilskoj Seriji A, na kojima su ostvarili pet trijumfa, tri remija i šest poraza.
Ipak, kada je u pitanju Kopa Libertadores, na šest mečeva van svog terena
Santos ne zna za poraz, a do sada su zabeležili čak četiri trijumfa i dva remija zbog čega u lepom raspoloženju putuju na ovo gostovanje kod Boke.

Boka Juniors: Još samo dva koraka do sna!

Sećamo se svi onog neverovatnog finiša prošlog šampionata Argentine kada je Boka Juniors u poslednjem kolu nakon neviđene drame uspela da dođe do titule šampiona, što je bio povod za veliko slavlje navijača ovog tima koji važe za jedno od najvatrenijih na svetu.
Samo nedelju dana nakon toga je pandemija koronavirusa paralisala čitav fudbalski svet, pa tako nije bilo mečeva ni u Kopa Libertadoresu, gde je Boka silno želela da se iskupi svojim navijačima za onaj poraz u nezaboravnom finalu iz 2019. godine, kada su u dvomeču poraženi od najljućeg rivala River Plejta.
Dosta dobro su izabranici Migela Anhela Rusa igrali u grupnoj fazi ovog takmičenja, ali su problemi nastali u četvrtfinalu kada su poraženi od Rasinga u prvom meču, ali su sve to ipak uspeli da nadoknade na svojoj “Bombonjeri” kada su slavili sa 2:0 i izborili plasman u polufinale u kom se nisu proslavili protiv Santosa, pa će sve to pokušati da poprave već ove srede.
Argentinska Superliga se ne igra ove sezone, a što se tiče “Kupa Dijega Armanda Maradone”, u ovom trenutku se Boka Juniors nalazi na prvom mestu na tabeli uz bod viška u odnosu na drugoplasirani River Plejt.
U prošlom kolu je aktuelni šampion Argentine remizirao na gostovanju kod Argentinos Juniorsa, a taj duel je završen rezultatom 2:2.
Kada su gostovanja u Kopa Libertadoresu u pitanju do sada je Boka na šest mečeva ostvarili tri trijumfa, dva remija i samo jedan poraz.

Naš predlog

Barem na papiru, utisak je da Boka Juniors ima daleko kvalitetniji sastav i mišljenja smo da će to potvrditi na ovom revanšu pošto je poznato koliko Karlos Tevez i drugari žele da se iskupe svojim navijačima za poraz River Plejta u sada već legendarnom finalu iz 2019. godine.
Zbog svega toga vam hrabro predlažemo da odigrate 2 koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 2.65.
Ne treba ni u revanšu očekivati previše golova zbog čega vam savetujemo da probate sa igrom 0-2 gola za koju je kladionica Meridianbet pripremila kvotu 1.51.
Za one nešto hrabrije, savetujemo vam da probate sa prelazom 2-2 koji Meridianbet plaća sa fantastičnom kvotom 4.60.


Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.