Tip dana: Lester – Čelsi: “Lisice” žele novi trijumf, “plavci” traže izlazak iz krize! Ko će do trijumfa?

U utorak je izuzetno bogata ponuda za klađenje, pošto su na programu mečevi iz Premijer lige, ali i vanredna kola u La Ligi i Bundesligi. Za vas smo ovog puta pripremili svakako najzanimljiviji duel u kom će Lester na svom terenu dočekati Čelsi.
Meč između ove dve sjajne ekipe je zakazan za 21 čas i 15 minuta.

Lester: Mogu li “lisice” do nove senzacije?

Treba biti realan pa priznati da je malo ko očekivao da će fudbaleri Lestera u nikad jačoj Premijer ligi imati ovoliko zapaženu ulogu, ali, popularne “lisice” igraju zaista sjajno ove sezone.
Naime, izabranici Brendana Rodžersa koji radi sjajan posao u Lesteru, se trenutno nalaze na sjajnom trećem mestu na tabeli uz dva boda manjka u odnosu na prvoplasirani Mančester Junajted.
Primarni cilj “lisica” je plasman u Ligu šampiona koji im je prošle sezone nažalost izmakao u poslednjem kolu kada su u direktnom duelu upravo poraženi od Junajteda, ali bi sve to mogli da poprave već ove sezone, ali ne samo to, već i da se ozbiljno umešaju u borbu za naslov prvaka.
U prošlom kolu je Lester ostvario veoma važan trijumf na svom terenu protiv Sautemptona, a taj duel je završen rezultatom 2:0, uz podatak da su “lisice” dosta teže došli do trijumfa nego što to rezultat pokazuje.
Kada su u pitanju mečevi na domaćem terenu, do sada su izabranici Brendana Rodžersa odigrali devet mečeva na svom terenu na kojima su ostvarili četiri trijumfa, jedan remi i čak četiri poraza, ali daleko bolje igraju na gostovanjima gde su do sada doživeli samo jedan poraz uz čak sedam trijumfa, ali i jednog remija.

Čelsi: Očekivali smo dosta više!

Utisak je da su svi očekivali dosta više od Čelsija kada je ova sezona u pitanju, pošto se mora priznati da su “plavci” odradili jedan fenomenalan prelazni rok, i utisak je bioda su zakrpili sve rupe iz prošle sezone, kojih je i te kako bilo.
Naime, u ovom trenutku se izabranici Frenka Lamparda nalaze na sedmom mestu na tabeli uz čak osam bodova manjka u odnosu na prvoplasirani Mančester Junajted, a pominjemo to prvo mesto iz razloga što je jedan od primarnih ciljeva “plavaca” kada je ova sezona u pitanju upravo šampionski pehar u Premijer ligi.
Tek u prošlom kolu je Čelsi došao do prvog trijumfa posle čak tri kola, i to na gostovanju kod Fulama gde su slavili sa 0:1, i to uz dosta muke, pored činjenice da su većim delom susreta imali igrača više.
Ono što bi mogao da bude veliki hendikep za izabranike Frenka Lamparda kada je ova utakmica u pitanju je taj što strateg Čelsija neće moći da računa na Kantea koji ima parne žute kartone, a veoma je poznato koliko je francuski reprezentativac bitan za igru “plavaca”.
Što se tiče gostovanja, do sada je ekipa sa “Stamford Bridža” odigrala devet mečeva van svog terena na kojima su ostvarili četiri trijumfa, dva remija i tri poraza.

Naš predlog

U najavi je ovo jedan izuzetno zanimljiv meč u kom bi i jedna i druga ekipa trebalo da idu na pobedu. Upravo to nam i može doneti golove na obe strane, zbog čega vam savetujemo da odigrate 1 koji kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.66. Iz potpuno istog razloga vam savetujemo i da probate sa igrom 3+ za koju je kladionica Meridianbet pripremila sjajan koeficijent koji iznosi 1.84.
Lester pruža dosta bolje partije u poslednje vreme, ali je utisak da je papiru Čelsi dosta kvalitetnija ekipa i mišljenja smo da će ipak ostati neporaženi zbog čega vam savetujemo da probate sa duplom šansom X2 koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.43.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.