SPREMI SE ZA NBA SHOW – Ovde te čekaju NAJVEĆE KVOTE + najjači bonusi na svetu!

Da li ste spremni za novi NBA spektakl? Mi jesmo i u to ime donosimo kladionica Meridian spremila NAJVEĆE KVOTE NA PLANETI + NAJVEĆE BONUSE za klađenje!

I zato – odmah OVDE preuzmite 1.500 DINARA, sve što je potrebno – JEDAN KLIK i keš je odmah spreman za korišćenje!

Ne zaboravi i to da te, samo u Meridianu, čeka i najveći bonus na broj parova – do čak 2000%!

Ove noći očekuju nas samo tri NBA utakmice, ali kakve!

Danima svedočimo obaranju rekorda, nekim iznenađujućim trejdovima i spektakularnim potezima, a sada je vreme za veliki obračun Janisa Adetokumba i Lebrona Džejmsa!

U stvari, Los Anđeles Lejkersa i Milvoki Baksa, ali znamo svi u koga će sve oči biti uprte.

Milvoki je u sjajnoj seriji od četiri pobede, jedino što im se može zameriti jeste poraz od Jute, ali očigledno su se brzo oporavili od njega.

Šta tek reći za Lejkerse? Uz minuse u vidu poraza od Sparsa, Portlanda i Klipersa, Lebron i drugari zaista blistaju i ove sezone.

Biće ovo sudar dva sjajna ima, a svi očekuju pravi revolveraški obračun Lebrona i Janisa, pa možda i ove večeri “padne” neki rekord, baš kao što je to bio slučaj sa Lukom Dončićem pre samo nekoliko dana, kada je prestigao legendarnog Majkla Džordana.

Druga utakmica ove noći igra se između Pelikansa i Jute, a još zanimljivija biće ona između Golden Stejt Voriorsa i Njujork Niksa. Pre samo nekoliko dana Niksi su blago rečeno deklasirali Boston sa 105:75 (28:17, 20:18, 27:15, 30:25).

Ako niste gledali, pustite na “repeat”, vredi gledati ovaj meč i surovu dominaciju. Ipak, da li će tako ubedljivi biti i protiv “ratnika”?

Ima Golden Stej svojh minusa i žutih minuta, ali i te kako ume da se “uozbilji” i zaigra atomsku košarku, što su i pokazali u mečevima protiv Toronta i Klipersa, kada su i ostvarili vredne pobede.

Bilo kako bilo, jasno je da nas čeka pravi spektakl koji nikako ne smete propustite, a dok odbrojavamo do početka prve utakmice, kompletnu NBA ponudu pogledajte OVDE!

15 Comments

  1. Veceras nema spavanja sve pare na lejkerse mislim da ce dobiti na iskustvo.. Ako dejvis bude raspolozen nema price lejkersi dobijaju

  2. U Meridianu nas svaki dan cekaju neke lepe ponude,sjajne kvote i bonusi dobrodoslice!Sve to prati i spektakl u utakmicama,trenutno i NBA liga!!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.