Tip dana: Lacio – Parma: Ko će do plasmana u četvrtfinale italijanskog Kupa?

U četvrtak nešto slabija ponuda za klađenje nego što je to slučaj bio u prethodnih nekoliko dana, pa smo zbog toga za vas ovog puta analizirali meč osmine finala italijanskog Kupa u kom će Lacio na svom terenu dočekati Parmu, koja ima ogromnih problema u ovoj sezoni.
Duel između ova dva tima je zakazan za 21 čas i 15 minuta.

Lacio: Primarni cilj je već ostvaren, sad sledi napad na 4. mesto!

Prošla sezona je za fudbalere Lacija bila zaista fantastična pošto je ova ekipa posle dosta godina uspela da dođe do plasmana u Ligu šampiona, što je svakako ogroman uspeh, obzirom da je konkurencija u italijanskom fudbalu iz godine u godinu sve jača.
Naravno, ne treba zaboraviti ni da su Rimljani uspeli da dođu do plasmana u nokaut fazu najkvalitetnijeg evropskog klupskog takmičenja, što bez ikakve sumnje i jeste bio primarni cilj ovog tima kada je prošla godina u pitanju, a utisak je da Lacijali pružaju sve bolje partije i u najkvalitetnijem rangu italijanskog fudbala.
Naime, ekipa iz Rima se trenutno nalazi na sedmom mestu na tabeli, a u prošlom kolu su ostvarili veliki trijumf u gradskom derbiju protiv Rome, kada su slavili sa više nego ubedljvih 3:0, čime su samo potvrdili da se nalaze u fantastičnoj formi.
Pre toga su Rimljani slavili na jednom poprilično teškom gostovanju kod Parme kada je bilo 0:2, a zanimljivo je da će se sa tom ekipom sastati i u okviru osmine finala italijanskog Kupa, u kom sasvim sigurno izabranici Simonea Inzagija imaju velike ambicije.
Kada su u pitanju mečevi na domaćem terenu, do sada je Lacio odigrao devet mečeva na svom terenu i ostvarili četiri trijumfa, dva remija i tri poraza.

Parma: Katastrofalne partije “krstaša”!

Malo ko je očekivao da će fudbaleri Parme pružati ovoliko loše partije u ovoj sezoni, a bez ikakve sumnje je najbolji pokazatelj za to i trenutni plasan na očajnom pretposlednjem mestu na tabeli sa samo trinaest osvojenih bodova, što je za bod manje od tima koji se nalazi u bezbednoj zoni.
Ruku na srce, u prošlom kolu su “krstaši” konačno odigrali jedan izuzetno dobar meč i to na gostovanju kod Sasuola, u kom su remizirali, pošto je na kraju bilo 1:1, ali treba napomenuti da su izabranici Roberta D'Averse vodili na tom duelu sve do same završnice, kada su dozvolili sebi da prime gol iz opravdano dosuđenog penala.
Cenu loših rezultata je nedavno platio Fabio Liverani koga je nasledio D'Aversa, koji je sa dosta uspeha nekoliko godina radio u Parmi, koju je između ostalog i doveo do plasmana u Seriju A.
Što se tiče gostovanja, do sada je ekipa sa “Enio Tardinija” odigrala devet mečeva van svog terena na kojima su ostvarili samo jedan trijumf, tri remija i čak pet poraza. Ipak, valja napomenuti da je ovaj tim uspeo da odoli na gostovanjima kod Milana i Intera, što nam svakako ukazuje da nisu bez šansi ni na “Olimpiku”.
Ono što ipak treba naglasiti je podatak da je Parma na poslednjih devet međusobnih mečeva sa Lacijom doživela isto toliko poraza, a poslednji trijmf ostvarili su još 2012. godine.

Naš predlog

Svakako da su Rimljani veliki favoriti na ovom duelu, ali je sigurno da ni gosti nemaju šta da izgube, pa vam zbog toga savetujemo da probate sa igrom GG koju kladionica Meridianbet plaća sa fantastičnom kvotom 1.90.
Generalno, ovo bi trebalo da bude jedan duel sa dosta golova, zbog čega vam savetujemo da probate sa igrom 4+ koju kladionica Meridianbet plaća sa izuzetno dobrom kvotom 2.29.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.