Tip dana: Borusija Menhengladbah – Borusija Dortmund: Ko će do trijumfa u duelu dve Borusije?

U petak je ponuda za klađenje i više nego pristojna, a za vas smo ovog puta analizirali prvi meč 18. kola nemačke Bundeslige u kom će Borusija Menhengladbah na svom terenu dočekati Borusiju iz Dortmunda.
Meč između ove dve izuzetno kvalitetne ekipe je na programu od 20 časova i 30 minuta.

Borusija Menhengladbah: Primarni cilj je već ostvaren!

Fudbaleri Menhengladbaha su igrali sjajan fudbal prošle sezone što im je između ostalog i donelo plasman u Ligu šampiona, a kada smo već kod najkvalitetnijeg evropskog klupskog takmičenja treba istaći da se ova nemačka ekipa dosta dobro pokazala tu, pošto su u jednoj od najtežih grupa došli do plasmana u nokaut fazu, što je svakako ogroman uspeh, ali naravno treba reći i da je to bio primarni cilj kada je prošla godina u pitanju.
Što se tiče Bundeslige, mora se priznati da je ova ekipa dosta oscilirala, ali je utisak da su u poslednje vreme konačno pronašli sebe i zaista Menhengladbah igra fenomalno u poslednjih nekoliko mečeva.
Naime, na poslednja četiri susreta ova ekipa ne zna za poraz, a u tom periodu su ostvarili čak tri trijumfa i jedan remi i to na gostovanju kod Štutgarta u jednom sjajnom meču koji je završen rezultatom 2:2.
U prošlom kolu je Menhegladbah ostvario novi trijumf i to na svom terenu protiv Verdera iz Bremena a taj duel je završen rezultatom 1:0, nakon koga se učesnik nokaut faze Lige šampiona popeo na sedmu poziciju na tabeli uz samo bod manjka u odnosu na četvrtoplasiranu Borusiju iz Dortmunda, koja im između ostalog i gostuje u ovom kolu.
Naravno, ne treba zaboraviti da je Menhengladbah nedavno skinuo skalp šampionu Evrope i to pošto su na svom terenu u jednom fenomenalnom susretu slavili sa 3:2.

Borusija Dortmund: Očekivali smo više od “milionera”!

Mora se priznati da smo od Dortmunda daleko više očekivali kada je ova sezona u pitanju, ali je situacija takva da se u ovom trenutku “milioneri” nalaze na četvrtom mestu na tabeli uz čak deset bodova manjka u odnosu na prvoplasirani Bajern iz Minhena i već sada slobodno možemo govoriti o tome da će Borusija jako teško doći do svog primarnog cilja, a on je naravno osvajanje šampionskog pehara.
Cenu loših rezultata je platio Lusijen Favr, koji je smenjen nakon debakla na domaćem terenu protiv Štutgarta kada je bilo više nego ubedljivih 1:5, a na njegovo mesto je postavljen Edin Terzić koji je debitovao na klupi “milionera” porazom na gostovanju kod Union Berlina, a taj duel je završen rezultatom 1:2, i utisak je da se ni ovaj mladi stručnjak do sada nije proslavio.
To nam možda i najbolje pokazuje gostovanje u prošlom kolu kod Leverkuzena kada je Dortmund poražen sa 2:1, a naravno ne treba zaboraviti ni da je pre toga učesnik nokaut faze Lige šampiona na svom “Vestfalenu” samo remizirao protiv Majnca, kada je bilo 1:1.
Trenutno se “milioneri” nalaze na četvrtom mestu na tabeli i ukoliko ovako nastave jako teško će doći do plasman u Ligu šampiona, gde smo Dortmund i te kako navikli da gledamo.

Naš predlog

Oba tima će bez ikakve sumnje ići na trijumf u ovom duelu, što nam može doneti golove na obe strane, i iz tog razloga vam savetujemo da probate sa igrom GG koju Meridianbet plaća sa kvotom 1.44.
Poznato je koliko dobro Menhengladbah igra na svom terenu i mišljenja smo da učesnik nokaut faze Lige šampiona doživeti poraz na ovom duelu zbog čega vam savetujemo da probate sa duplom šansom 1X za koju je Meridianbet odredio kvotu 1.60.
Za kraj, sve ukazuje da će ovo biti jedan meč sa velikim brojem golova i zbog toga vam savetujemo da probate sa igrom 4+ koju Meridianbet plaća sa kvotom 2.18.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.