Tip dana: Atalanta – Lacio: Duel dva tima koja igraju fantastično u poslednje vreme! Ko će u polufinale Kupa?

U sredu je fenomenalna ponuda za klađenje i zaista nas očekuje pregršt zanimljivih mečeva, a mi smo za vas ovog puta izabrali duel koji će biti odigran u Bergamu, gde će fudbaleri Atalante dočeati Lacio, što će biti meč između dva tima koja igra fenomenalno u poslednje vreme, a ulog nije mali, pošto će se pobednik plasirati u polufinale italijanskog Kupa.
Početak meča između Atalante i Lacija je zakazan za 17 časova i 45 minuta.

Atalanta: Koji su kranji dometi ekipe iz Bergama?

Fudbaleri Atalante i ove sezone pružaju poprilično dobre partije, a to nam pre svega najbolje potvrđuje podatak da su izabranici Đanpjera Gasperinija ponovo došli do plasmana u nokaut fazu Lige šampiona, i to u nimalo lakoj grupi u kojoj su se pored njih našli još i Liverpul, Ajaks, ali i Miđiland, koji je svakako bio autsajder.
Ruku na srce, žreb nije baš bio naklonjen Atalanti koja je za protivnika u osmini finala dobila Real iz Madrida, ali sigurno da nisu bez šansi u tom dvomeču obzirom da Madriđani imaju dosta problema ove sezone.
Što se tiče Serije A, trenutno se tim iz Bergama nalazi na petom mestu na tabeli uz isti broj bodova kao i četvrtoplasirani Juventus, a u prošlom kolu su izabranici Đanpjera Gasperinija odigrali verovatno i najbolji meč u ovom šampionatu, kada su na gostovanju kod Milana slavili sa 0:3.
Nažalost, pre toga je prošlosezonski četvrtfinalista Lige šampiona vezao dva remija, i to prvo na svom terenu protiv Đenove, a onda i na gostovanju kod Udinezea, u zaostalom susretu, koji je završen rezultatom 1:1.
Što se tiče mečeva na domaćem terenu do sada je Atalanta odigrala devet mečeva u Bergamu, na kojima su ostvarili pet trijumfa, dva remija, ali i dva poraza.
U šesnaestini finala Kupa, izabranici Đanpjera Gasperinija su bez većih problema na svom terenu savladali Kaljari sa 3:1.
Inače, u poslednjem međusobnom duelu između Atalante i Lacija je slavila ekipa iz Bergama, kada je na “Olimpiku” bilo 1:4, a treba naglasiti da je na tri poslednja međusobna duela između ovih timova palo ukupno šesnaest golova.

Lacio: Fantastične partije u poslednje vreme!

Protivnik Atalanti u četvrtfinalu italijanskog Kupa biće rimski Lacio koji igra fenomenalno u poslednje vreme.
Naime, izabranici Simonea Inzagija su posle ne baš najboljeg starta šampionata vezali nekoliko izuzetno dobrih mečeva u kojima su pobedili, pa se u ovom trenutku nalaze na sedmom mestu na tabeli uz dva boda manjka u odnosu na četvrtoplasirani Juventus, a upravo to četvrto mesto i jeste primarni cilj Rimljana pošto je poznato da je to poslednja pozicija koja na kraju sezone donosi plasman u Ligu šampiona.
Kada smo već kod najkvalitetnijeg evropskog klupskog takmičenja, treba istaći da je Lacio došao do plasmana u nokaut fazu elitnog takmičenja, što je bez ikakve sumnje veliki uspeh.
Na poslednja četiri meča u Seriji A, ekipa sa “Olimpika” je ostvarila isto toliko trijumfa, a posebno izdvajamo pobedu nad gradskim rivalom Romom, kada je bilo ubedljivih 3:0.
U prošlom kolu su izabranici Simonea Inzagija u jednom izuzetno dobrom meču slavili na svom terenu protiv Sasuola, a taj duel je završen rezultatom 2:1.
Golove za Rimljane su postigli Sergej Milinković-Savić i Ćiro Imobile koji su i ove sezone glavne udarne igle Lacija u pohodu na novi plasman u Ligu šampiona.
Što se tiče gostovanja, do sada je ekipa sa “Olimpika” odigrala devet mečeva na strani na kojima su ostvarili pet trijumfa, dva remija i dva poraza.
U osmini finala italijanskog Kupa Lacio je na svom terenu bio bolji od Parme kada je bilo 2:1, a do pobedonosnog gola su došli u poslednjim trenucima utakmice.

Naš predlog

Biće ovo meč između dva tima koja igraju fantastično u poslednje vreme i sigurno je da će i Atalanta i Lacio dati sve od sebe da dođu do plasmana u samu završnicu italijanskog Kupa, pa je neminovno da će oba tima ići na trijumf u ovom duelu.
Sve to nam obećeva i dosta golove, koji zaista ne bi smeli da izostanu na ovom duelu, pa vam zbog toga toplo preporučujemo da probate sa igrom 3+ koju Meridianbet plaća sa kvotom 1.51.
Za one nešto hrabrije, savetujemo vam da probate sa igrom 4+ za koju je kladionica Meridianbet odredila kvotu 2.20.
Za kraj, treba istaći da Atalanta igra fenomenalno na svom terenu, dok Lacio s vremena na vreme ume da odigra dosta loše na strani, zbog čega ipak dajemo prednost domaćoj ekipi i predlažemo vam da odigrate 1, a kvota je i više nego dobra i iznosi 1.87.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.