NAJBOLJA LIGA NA SVETU TI DONOSI NAJVEĆI BONUS – 1.500 DINARA ZA NBA TIKET

NBA liga nam, po pravilu, donosi mnogo uzbuđenja i spektakla, a tako će biti i ove noći. Iako nećemo gledati srpske košarkaše, imaćemo o čemu da pričamo narednog jutra.
A uz poznavanja najjače lige na svetu, malo sreće i poklona od najbolje kladionice, imate priliku da postanete još jedan u nizu dobitnika.
I zato – odmah OVDE preuzmite 1.500 DINARA za online klađenje! Sve što je potrebno – JEDAN KLIK i keš je spreman za korišćenje.
Ne zaboravite i to da vas, samo u Meridianu, čeka i najveći bonus na broj parova – do čak 2000%!
A sada, vratimo se na košarku…
Za početak, branioci šampionskog prstena, Lejkersi igraju protiv Detroita. Od početka ove godine upisali su čak deset pobeda uz samo dva poraza, pa ako je iko sumnjao u Lebrona Džejmsa i drugare – žestoko se prevario.
Malo je verovatno da Detroit može da im pomrsi konce, ali NBA liga ne bi bila najjča liga na svetu kada nam ne bi “obezbeđivala” i povremene senzacije.
Majami Hit, uz sve ovosezonske oscilacije, sastaje se sa Los Anđeles Klipersima, koji su u sjajnoj seriji od sedam pobeda. Da li je potrebno naglasiti ko je favorit?
Osim toga, Hjuston Rokets će odmeriti snage sa Portlandom. Ako se još uvek niste navikli da “Brada” nije među “raketama”, evo prilike da utvrdite gradivo.
Za kraj, ali ne i manje bitna, ostaje utakmica Finiksa i Golden Stejta. Nisu “ratnici” u sjajnoj formi, ali Stef Kari jeste.
Prva zvezda, Stef Kari, postao je drugi najbolji šuter za tri poena u istoriji NBA lige.
On je u Solt Lejk Sitiju pogodio svoju 2.561. trojku i tako s drugog mesta večne liste “skinuo” Redžija Milera (2.560).
Da li ćemo prisustvovati još nekom novom rekordu – ostaje da vidimo, a do tada kompletnu ponudu pogledajte OVDE.

16 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.