Tiket dana (petak, 29.01.2021)

tiket dana

Predstoji nam još jedan uzbudljiv sportski vikend. Fudbalske lige su u jeku, košarkaška takmičenja takođe, a sledi i završnica rukometnog Mundijala. Već od ponedeljka vraćaju se i vrhunska teniska takmičenja.

Štutgart – Majnc – GG4+ @ 2.49 u Meridianbet

Najveće iznenađenje u prošlom kolu napravila je ekipa Majnca koja je pobedila Lajpcig na svom terenu, osvojila tri važna boda u borbi za opstanak, ali učinila i veliku uslugu Bajernu koji je stekao prednost od sedam bodova u odnosu na ”Bikove”. Majnc je počeo da pokazuje znake života u poslednje vreme, posle osvojenog boda u Dortmundu i pobede nad Lajpcigom, stigli su do deset bodova, ali su i dalje u zoni ispadanja. Keln, prvi tim ispred njih, ima pet bodova više, a Bilefeld koji je iznad crte, čak sedam. Dakle, sigurna luka je još dalke, mnogo je posla pred Majncom, a vremena je sve manje. Počeo je drugi deo sezone i sada svaki izgubljeni bod može da bude koban. Ni u Štutgart ne odlaze bez ambicija. Domaćin je u nešto lošijoj formi, vezao je dva poraza na strani, u Bilefeldu i Frajburgu, dok na svom terenu još nisu nikog pobedili. ”Švabe” su u dosadašnjih 18 kola mnogo više bodova osvojili na gostovanjima, dok su na svojoj ”Mercedes-Benz areni” pet puta igrali nerešeno i tri puta izgubili. Obe ekipe igraće na pobedu, a kada je tako golova mora bti. U prvom okršaju odigranom u Majncu u prvom delu sezone Štutgart je slavio sa čak 4:1. Verujemo u pravu goleadu i sada, a golova će biti na obe strane. Naš predlog je GG4+ sa koeficijentom 2.49 u kladionici Meridianbet.

Reding – Bornmut – 0-2 @ 1.77 u 1xbet

Derbi meč 27. kola engleskog Čempionšipa igra se u Redingu. Domaći tim dočekuje doskorašnjeg premijerligaša ekipu Bornmuta. Trenutno su na tabeli ove dve ekipe jedna do druge, Reding je 5. sa 42 boda, dok ”Trešnjice” imaju dva boda manje. Obe ekipe imau u planu ulazak u elitu, ako ne direktno, osvajanjem jedne od prve dve pozicije, onda kroz plej-of, u čijoj su trenutno zoni. Tim srpskog stručnjaka Veljka Paunovića igrao je fantastično na startu šampionata, ali je bilo logično da usledi blagi pad. Sada je Reding ustalio formu, a poraz nije doživeo u pet prethodnih kola. Imaju tri pobede i dva remija, uključujući i meč bez golova u Prestonu u vanrednom kolu pre par dana. Bornmut je neočekivano poražen u dva prethodna kola, oba puta minimalnim rezultatom. Prvo ih je na ”Vitalitiju” savladao Luton sa 1:0, a onda su istim rezultatom izgubili u Derbiju. U prvom delu sezone prisustvovali smo goleadi u Bornmutu, ”Trešnice” su slavile sa 4:2 protiv Redinga, ali sada očekujemo znatno tvrđi meč i mnogo manje golova. Naš predlog je 0-2 gola, a koeficijent za ovaj tip u kladionici 1xbet iznosi 1.77.

Ukupna kvota na tiketu za petak u kladionici 1xbet iznosi 4.41.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.