Tip dana: Torino – Fiorentina: “Bikovima” gori pod nogama, “viola” ima ogromnih problema na gostovanjima!

Prvi meč 20. kola italijanske Serije A se igra u Torinu gde će istoimena ekipa na svom terenu dočekati Fiorentinu.
Duel između ova dva tima je zakazan za 20 časova i 45 minuta.

Torino: “Bikovi” vode grčevitu borbu za opstanak!

Fudbaleri Torina su pred početak italijanske Serije A slovili za jednog od favorita za plasman u Ligu Evrope, a kako sada stvari stoje sigurno je da će svi navijači ovog tima biti presrećni ako njihovi fudbaleri dođu do opstanka u ligi, pošto je trenutna situacija nimalo nije naivna.
Naime, “bikovi” se u ovom trenutku nalaze na sedamnaestom mestu na tabeli uz isti broj bodova kao i tim koji će na kraju šampionata napustiti najkvalitetniji rang italijanskog fudbala.
Ruku na srce, izabranici novog trenera Davida Nikole u poslednje vreme pružaju nešto bolje partije, pa su tako na pet poslednjih susreta doživeli samo jedan poraz, i to na gostovanju kod Milana što je svakako i bilo očekivano. Osim tog poraza, “bikovi” su čak tri puta remizirali, uz trijumf na gostovanju kod Parme, koja je između ostalog i direktan konkurent Torinu u borbi za opstanak.
U prošlom kolu su izabranici Davida Nikole uz dosta muke došli do boda na gostovanju kod Beneventa, a bio je to jedan fantastičan meč koji je završen rezultatom 2:2.
Kada su u pitanju partije na domaćem terenu, do sada su “bikovi” odigrali devet mečeva na svom terenu i zanimljivo je da nemaju nijedan trijumf, uz pet remija i četiri poraza.
U poslednjem međusobnom duelu između Torina i Fiorentine je slavila “viola” sa 1:0, a u poslednjem duelu na kom je Torino bio domaćin bilo je 2:1 za “bikove”.

Fiorentina: Očekivali smo dosta više od “ljubičastih”!

Ako smo za Torino rekli da pruža partije ispod očekivanja, onda to svakako treba reći i za Fiorentinu koja je sasvim sigurno jedno od najvećih razočarenja u ovom šampionatu, pošto se trenutno nalaze tek na dvanaestom mestu na tabeli.
Svakako da smo dosta više očekivali od ovog tima koji je u letnjem prelaznom roku sačuvao kostur ekipe, i kada su svi očekivali konačni napad na neko od evropskih takmičenja, “viola” je dobar deo prvenstva provela u donjem delu tabele, tek su dolaskom legendarnog Ćezarea Prandelija na mesto šefa stručnog štaba neke stvari krenule na bolje.
U prošlom kolu su “ljubičasti” ostvarili veoma važan trijumf na svom terenu protiv Krotonea, a taj duel je završen rezultatom 2:1.
Nažalost, pre toga su izabranici Ćezarea Prandelija doživeli najubedljiviji poraz u dosadašnjem toku šampionatu pošto su na gostovanju kod Napolija poraženi sa čak 6:0.
U poslednje vreme ekipa sa Artemija Frankija izgleda zaista dobro na svom terenu i odavno ne znaju za poraz, ali su i dalje veliki problem gostovanja, i ako samo taj segment uzmemo u obzir Fiorentina je jedna od najslabijih ekipa u prvenstvu pošto su na devet odigranih mečeva van svog terena ostvarili samo jedan trijumf, dva remija i čak šest poraza.
Ono što je jako interesantno je podatak da je Fiorentina svoju jedinu pobedu na strani ostvarila protiv aktuelnog šampiona Juventusa, a taj duel je završen rezultatom 0:3.

Naš predlog

Utiasak je da je pobeda daleko potrebnija domaćoj ekipi koja se nalazi u velikim problemima, a utisak je da to neće biti toliko težak posao, obzirom da Fiorentina igra katastrofalno na strani, pa vam zbog svega toga hrabro preporučujemo da odigrate 1 koji kladionica Meridianbet plaća sa fantastičnom kvotom 2.80.
Za očekivati je i da ovo bude jedan otvoren gol koji će nam doneti dosta golova, zbog čega vam savetujemo da probate sa igrom 3+ za koju je Meridianbet odredio koeficijent 2.15.
Za one koji nisu toliko sigurno u pobedu domaće ekipe, savetujemo vam da probate sa duplom šansom 1X koju kladionica Meridianbet plaća sa pristojnom kvotom 1.46.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.