Zvezda u Pinoiru napada Asvel – OVDE te čeka 1.500 RSD za klađenje

Ne, nije greška, Crvena zvezda ponovo igra. Ako ste pomislili da je zgusnut raspored – u pravu ste, crveno-beli nemaju vremena za odmor.
Ali, ni u Meridianu ne odmaraju. Kako bi vam omogućili što bolji užitak u evroligaškoj košarci, obezbedili su nove bonuse – odmah OVDE možete preuzeti 1.500 DINARA za online klađenje!
Sve što je potrebno – JEDAN KLIK i keš je odmah spreman za korišćenje! Osim toga, tu je i najveći bonus na broj parova do čak 2000% – dakle idealna kombinacija!
A, kako Crvena zvezda kombinuje ABA ligu i Evroligu? Nakon Mornara i Efesa, sada sledi meč sa Asvelom, ali ovog puta na domaćem terenu.
Stiče se utisak da je Zvezdi preko potrebna evroligaška pobeda, kako bi se nakon dva vezana poraza vratila na pobednički kolosek, a da li je Asvel prava „mušterija“?
Sudeći prema međusobnim duelima – jeste. Nakon poraza 2019. godine, Crvena zvezda je prethodne sezone slavila dva puta, a poslednju utakmicu dobili su više nego ubedljivo (89:68).
Međutim, trenutna situacija na tabeli kaže drugačije, Asvel je na 14. a Zvezda na 17. Ako se osvrnemo i na formu beogradskog tima, ali i francuskog koji je igrao uz dosta uspona i padova, jasno je da nas čeka prava borba.
Ono što bi domaće navijače moglo da zabrine jeste povreda Džordana Lojda. Tek što se oporavio od koronavirusa i vratio na parket, Amerikanac je u utakmici protiv Efesa doživeo peh.
Da li ćemo ga ipak videti na parketu – za sada ostaje nepoznato. Ipak, bez obzira na sve, i dalje verujemo u četu Dejana Radonjića, i zato vam donosimo neverovatne bonuse.
Ne postoji nijedan razlog za premišljanje, iskoristite ih i pridružite se slavlju, a do tada kompletnu ponudu za klađenje pogledajte OVDE!

11 Comments

  1. Crvena Zvezda je domacin susreta sa ASVELOM ,koji je jos jedan veliki izazov koga treba savladati,bez odmora!Napred Zvezdo nasa do pobede!

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*