Tip dana: Napoli – Atalanta: Oba tima žele da sezonu završe trofejom u Kupu!

U sredu je fenomenalna ponuda za klađenje, a za vas smo analizirali drugi polufinalni meč italijanskog Kupa u kom će fudbaleri Napolija na stadionu “Dijego Armando Maradona” dočekati Atalantu.
Meč između ova dva tima je zakazan za 20 časova i 45 minuta.

Napoli: Primarni cilj je plasman u Ligu šampiona!

Ne treba biti previše pametan pa konstatovati da je primarni cilj Napolija plasman u Ligu šampiona, ali će to po svemu sudeći biti izuzetno težak zadatak, obzirom da je ove sezone konkurencija u italijanskoj Seriji A paklena.
Naime, izabranici Đenara Gatuza se trenutno nalaze na petoj poziciji na tabeli uz dva boda manjka u odnosu na četvrtoplasirani Juventus, sa kim između ostalog Napolitanci tek trebaju da odigraju odloženi meč, za koji već sada možemo konstatovati da bi mogao biti i presudan kada je u pitanju plasman ovog tima u elitno takmičenje.
U prošlom kolu je tim iz Napulja odigrao jedan sjajan meč na stadionu “Dijego Armando Maradona” na kom su bez većih problema savladali Parmu, koja ima dosta problema ove sezone i ne gine joj selidba u niži rang.
Što se tiče Kupa, izabranici Đenara Gatuza su u četvrtfinalu bez većih problema slavili na svom terenu protiv Specije a taj duel je završen rezultatom 4:2, iako treba podsetiti da je debitant u najkvalitetnijem rangu italijanskog fudbala skoro iznenadio Napoli na svom terenu, kada je bilo 1:2.
Kada su u pitanju mečevi na domaćem terenu, do sada su Napolitanci odigrali deset mečeva na svom terenu koji od skoro nosi ime po jednom od najvećih fudbalera svih vremena, na kojima su doživeli čak tri poraza, uz jedan remi, ali i šest trijumfa.

Atalanta: Tim iz Bergama silno želi trofej!

Sigurno je da bi kruna sjajnih partija fudbalera Atalante u prethodnih nekoliko godina bio jedan trofej, a nekako je najrealnije da izabranici Đanpjera Gasperinija do njega dođu u italijanskom Kupu, gde su za sada igrali zaista fantastično.
Naime, u četvrtfinalu Kupa je tim iz Bergama u jednom fenomenalnom meču slavio na svom terenu protiv Lacija, a ono što je veoma zanimljivo je da su ih Rimljani “tukli” u prošlom kolu Serije A, i to u sred Bergama, kada je bilo 1:3, što je bez ikakve sumnje bio jedan od najslabijih mečeva Atalante ove sezone.
Trenutno se izabranici Đanpjera Gasperinija nalaze na sedmom mestu na tabeli uz dva boda manjka u odnosu na četvrtoplasirani Juventus, a upravo to četvrto mesto i jeste primarni cilj ove ekipe pošto ono donosi plasman u Ligu šampiona.
Kada smo već kod najkvalitetnijeg evropskog klupskog takmičenja treba napomenuti da je Atalanta ponovo došla do plasmana u nokaut fazu Lige šampiona, i to pošto su u poslednjem kolu u direktnom duelu koji je odlučivao učesnika osmine finala, slavili na gostovanju kod nimalo naivne ekipe Ajaksa, a taj duel je završen rezultatom 0:1.
Što se tiče mečeva na gostovanjima, Atalanta je ove sezone odigrala deset mečeva na strani, uz pet trijumfa, četiri remija i samo jednog poraza.

Naš predlog

Na mečevima oba tima čitavim delom sezone pada baš dosta golova, pa smo mišljenja da to izuzetak ne bi trebao da bude ni sada, zbog čega vam hrabro preporučujemo da probate sa igrom 4+ koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 2.49.
Za one koji nisu toliko hrabri, predlažemo da probate sa igrom 3+ za koju je kladionica Meridianbet odredila poprilično pristojnu kvotu koja iznosi 1.63.
Za kraj, zaista treba očekivati da i jedna i druga ekipa postigne makar po jedan pogodak na ovom duelu, pa vam savetujemo da probate sa igrom GG koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.52.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.