Tip dana: Atletiko Madrid – Selta: Fantastična sezona za “jorgandžije”!

U ponedeljak je nešto slabija ponuda za klađenje nego što smo to navikli u poslednje vreme, a za vas smo ovog puta pripremili duel koji će biti odigran na “Vanda Metropolitanu” gde će fudbaleri Atletiko Madrida dočekati Seltu iz Viga.
Meč između ova dva tima je zakazan za 21 čas.

Atletiko Madrid: Titula je tako blizu!

Sigurno je da ni oni najveći optimisti nisu mogli da zamisle da će fudbaleri Atletika igrati ovoliko dobro ove sezone.
Naime, “jorgandžije” se trenutno nalaze na prvom mestu na tabeli uz čak sedam bodova viška u odnosu na Real Madrid i Barselonu, ali ono što nikako ne treba zaboraviti je i podatak da izabranici Čola Simeonea imaju dva meča manje u odnosu na ova dva tima, pa nema nikakve sumnje da su Madriđani veoma blizu trofeja, iako ima još dosta da se igra.
U prošlom kolu je Atletiko slavio na teškom gostovanju kod Kadiza, a taj duel je završen rezultatom 2:4.
Bio je to čak šesnaesti trijumf za “jorgandžije” koji su pored toga dva puta remizirali, ali i doživeli samo jedan poraz i to u gradskom derbiju protiv Real Madrida kada je bilo 2:0.
Što se tiče mečeva na domaćem terenu do sada su izabranici Čola Simeona odigrali deset duela na “Vanda Metropolitanu” na kojima su ostvarili čak devet trijumfa, uz samo jedan remi, i samo tri primljena gola, što je podatak koji zaslužuje svaku pohvalu.
U poslednjem međusobnom susretu između Atletiko Madrida i Selte, “jorgandžije” su u Vigu slavile sa 0:2.
Naravno, ne treba zaboraviti ni da ekipu iz Madrida uskoro očekuje prvi meč osmine finala Lige šampiona protiv Čelsija, a sigurno je da će to takmičenje biti prioritet, pošto je zaista teško očekivati da neko sustigne Atletiko u španskoj La Ligi.

Selta: Tim iz Viga dugo bez trijumfa!

Jako loše fudbaleri Selte igraju u poslednje vreme, a sigurno je da je i najbolji pokazatelj za to, podatak da ovaj tim na pet poslednjih mečeva ne zna za trijumf, a u tom periodu su doživeli tri vezana poraza, i dva remija i to u poslednja dva kola.
U ovom trenutku se ekipa iz Viga nalazi na sredini tabele, preciznije na jedanaestoj poziciji, i utisak je da ukoliko ovako nastave, ne gine im grčevita borba za opstanak, iako trenutno Selta ima čak pet bodova viška u odnosu na tim koji će na kraju šampionata napustiti najkvalitetniji rang španskog fudbala.
U prošlom kolu su izabranici Eduarda Kudea remizirali na gostovanju kod Granade što je svakako jedan dosta dobar rezultat ozbirom da taj tim igra izuzetno dobro i ove sezone. I pre tog duela je ekipa iz Viga odigrala meč bez pobednika, i to na svom terenu protiv Eibara u kom su objektivno bili favoriti.
Ono što je jako zanimljivo je da Selta igra u serijama, pa su tako pre ove negativne serije imali jednu pozitivnu, i ono što je sasvim sigurno najveći problem ovog tima je što nisu konstantni.
Kada su u pitanju mečevi na strani, do sada je ovaj simpatični tim odigrao jedanaest mečeva van svog terena na kojim su ostvarili samo jedan trijumf, uz čak šest remija i četiri poraza, pa je sigurno da ih očekuje izuzetno težak posao protiv najboljeg domaćina u ligi.

Naš predlog

Treba biti realan pa priznati da je Atletiko apsolutni favorit na ovom susretu, zbog čega vam toplo preporučujemo da odigrate 1 koji kladionica Meridianbet plaća sa sjajnom kvotom 1.72.
Mečevi Madriđana nam u poslednje vreme donose baš dosta golova, a mišljenja smo da bi to slućaj morao da bude i sada pošto gosti iz Viga nemaju šta da izgube na ovom susretu, pa vam predlažemo da probate sa igrom 3+ za koju je Meridianbet pripremio koeficijent 2.20.
Za kraj, treba očekivati da izabranici Čola Simeonea postignu makar dva gola na ovom susretu zbog čega vam savetujemo da probate sa igrom D2+ koju Meridianbet plaća sa kvotom 1.92.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.