Tip dana: Atalanta – Napoli: Kup kao uteha za “Boginju” i Napolitance!

U sredu je nešto slabija ponuda za klađenje nego što je to bio slučaj u prethodnih nekoliko dana, ali smo za vas ipak izabrali jedan i više nego interesantan duel.
U pitanju je revanš meč polufinala italijanskog Kupa u kom će Atalanta na svom terenu u Bergamu dočekati Napoli.
Duel između ove dve izuzetno kvalitetne ekipe je zakazan za 20 časova i 45 minuta.

Atalanta: Loše partije u poslednje vreme!

Nakon odličnog starta šampionata i plasmana u nokaut fazu Lige šampiona, utisak je da fudbaleri Atalante trenutno imaju dosta problema, što smo možda najbolje mogli da vidimo u prošlom kolu najkvalitetnijeg ranga italijanskog fudbala kada su izabranici Đanpjera Gasperinija vodili sa 3:0 protiv Torina, a na kraju je taj duel završen rezultatom 3:3, što je ujedno bio i treći vezani susret u svim takmičenjima na kojima ekipa iz Bergama nije uspela da pobedi.
Sve je krenulo od onog poraza na domaćem terenu protiv Lacija, kada je bilo 1:3, da bi nakon toga najveći hit prošlog izdanja Lige šampiona remizirao na gostovanju kod Napolija u prvom meču polufinala italijanskog Kupa, što je svakako dobar rezultat pred revanš koji je na programu u sredu uveče.
Najzad, kao što smo već pomenuli u prošlom kolu je četa Đanpjera Gasperinija u već dobijenom meču protiv Torina, dozvolila sebi da primi tri gola od tima koji inače dosta postiže golove, pogotovu na strani.
Inače, kada su u pitanju dueli na domaćem terenu, do sada je Atalanta odigrala jedanaest mečeva na domaćem terenu na kom su ostvarili pet trijumfa, uz tri remija i čak tri poraza, pa je ukupni utisak da tim iz Bergama ne igra baš najbolje na svom stadionu.

Napoli: Napolitanci znaju kako se osvaja Kup!

I Napoli ima dosta problema u poslednje i nema nikakve sumnje da će upravo Kup takmičenje biti prioritet izabranika Đenara Gatuza, koji i te kako znaju kako se osvaja ovo takmičenje, pošto su između ostalog upravo oni prošlosezonski osvajač italijanskog Kupa.
Ipak, kada je Serija A u pitanju, ekipi sa stadiona “Dijego Armando Maradona” ne cvetaju ruže u poslednje vreme pošto su na tri poslednja susreta doživeli dva poraza uz jedan trijumf i pali na šesto mesto na tabeli koje na kraju šampionata donosi plasman u Ligu Evrope, što po svemu sudeći i jeste realnost ovog tima, kada se sve sabere i oduzme.
U prošlom kolu su Napolitanci poraženi na gostovanju kod Đenove koja igra fantastično u poslednje vreme, a taj duel je završen rezultatom 2:1, uz dva gola legendarnog Gorana Pandeva.
Pre toga su izabranici Đenara Gatuza kome se ozbiljno drma klupa slavili bez većih problema na svom terenu protiv posrnule Parme, koja igra katastrofalno ove sezone.
Nažalost i pre toga je Napoli doživeo još jedan poraz na gostovanju, pošto ih je Verona tukla na svom terenu sa 3:1.
Što se tiče gostovanja, zanimljivo je da je ekipa iz Napulja jedina ekipa koja nema remi na strani, pošto su na deset odigranih susreta ostvarili šest trijumfa i četiri poraza.

Naš predlog

Zaista, jako teško je prognozirati konačan ishod na ovom susretu, ali za razliku od prvog meča kada su mreže mirovale, utisak je da nas ovog puta čeka jedan efikasan susret, zbog čega vam savetujemo da probate sa igrom 3+ koju Meridianbet plaća sa kvotom 1.63.
Poznato je koliko je Atalanta efikasna na svom terenu zbog čega vam preporučujemo da probate i sa igrom D2+ za koju je Meridianbet odredio koeficijent 1.84.
Za kraj, nekako najsigurnija opcija kada je ovaj duel u pitanju je igra GG, za koju je Meridianbet odredio koeficijent 1.60.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.