NBA dobitak na klik od tebe – Meridian te časti sa 1500 RSD

Vi kojima je nedostajala najbolja košarka na svetu, udobno se smestite i hvatajte beleške.
Ukoliko ste možda propustili najnovija dešavanja iz NBA lige, tu smo mi da vas podsetimo i što je još važnije – uputimo u ono što nas tek čeka. A to je pravi spektakl!
No Jokić – no party? Ma ne, biće žurke, i to kakve! Za početak, kako bi užitak bio poptun, Meridian donosi sjajno iznenađenje. Pitate se o čemu se radi?
Za početak, kliknite OVDE, preuzmite 1500 dinara bonusa za sportsko klađenje, a onda OVDE okušajte svoju sreću. Naš savet je da keš investirate upravo na NBA ligu.
I ne samo to, nikako ne zaboravite da vas samo u Meridianu čeka sjajan bonus na broj parova – čak 2000%.
Idemo dalje. Ove noći očekuje nas luda zabava, a prvi na programu su košarkšaši Bostona i Toronta. Obe ekipe igraju uz dosta oscilacija ove sezone, baš kao i Majami i Hjuston, a upravo je to jedan od razloga odlaska Džejmsa Hardena.
Neki će reći da to više nije „onaj“ Hjuston, ali „rakete“ moraju dalje, sa ili bez Hardena.
Osim toga, čeka nas i duel Detroita i Indijane, kao i Golden Stejta i Orlanda, a ako nas pitate šta da očekujete, jedno je sigurno – novi šou Stefa Karija. Ovog puta nema Luke Dončića da mu pokvari slavlje.
Za kraj, tu je meč Portlanda i Filadelfije, a verujemo da bi baš ovaj meč bio pravi izbor za ovaj tiket.
Svedoci smo brojnih rekorda i sjajnih poteza iz noći u noć, nema sumnje da nas to čeka i večeras, a dok čekamo i uzbuđenje raste, kompletnu ponudu klađenja pogledajte OVDE.

18 Comments

  1. Ceka nas jos jedna uzbudljiva noc steta sto se ne prikazuje malo ranije da mozemo bas sve da propratimo obicno zaspem u 4 i ne vidim ostale utakmice

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.