Tip dana: Bolonja – Benevento: Mogu li “veštice” da iznenade četu Siniše Mihajlovića?

U petak je izuzetno bogata ponuda za klađenje, a ovoga puta smo za vas pripremili duel između Bolonje i Beneventa.
Meč između ova dva kluba je zakazan za 20 časova i 45 minuta.

Bolonja: Koji su krajnji dometi ovog tima?

Od samog starta šampionata fudbaleri Bolonje pružaju izuzetno promenljive partije, i utisak je da je najveći problem ovog tima to što nisu konstantni pošto nikako ne uspevaju da vežu nekoliko dobrih rezultata.
Naime, izabranici Siniše Mihajlovića su na poslednjih pet mečeva ostvarili dva trijumfa i tri poraza, a u prošlom kolu su ruku na srce odigrali jedan od svojih najboljih mečeva u dosadašnjem toku šampionata, kada su na gostovanju kod Parme, kojoj zaista gori pod nogama, slavili sa više nego ubedljvih 0:3.
Bila je to šesta pobeda za ekipu sa stadiona “Renato Dal’ Ara” koja se trenutno nalazi na trinaestom mestu na tabeli i utisak je zaista da Bolonja neće imati previše problema kada je u pitanju opstanak u društvu najboljih, a naravno da to i jeste primarni cilj za ovu godinu.
Inače, pre tog trijumfa u prošlom kolu na gostovanju kod Parme, izabranici Siniše Mihajlovića su doživeli dva vezana poraza, ali se mora priznati da raspored Bolonji nikako nije išao na ruku.
Naime, ovaj tim je prvo gostovao kod aktuelnog šampiona Juventusa i doživeo poraz (2:0), da bi nakon toga na svom terenu ugostili lidera na tabeli, ekipu Milana, koja je slavila na tom susretu sa 1:2, iako se mora priznati da je Bolonja pružila izuzetno dobar otpor “rosonerima” i jako malo je nedostajalo da dođu do boda na tom susretu.
Kada su u pitanju mečevi na domaćem terenu do sada su izabranici Siniše Mihajlovića odigrali deset mečeva na svom terenu na kojima su ostvarili četiri trijumfa, dva remija i četiri poraza.

Benevento: Primarni cilj je opstanak!

Pamtimo svi fantastične partije popularnih “veštica” iz prošle sezone kada je ovaj tim bez većih problema došao do plasmana u najkvalitetniji rang italijanskog fudbala, uz ogromnu bodovnu prednost u odnosu na sve svoje najbliže rivale.
Sa dobrim partijama je Benevento nastavio i na startu Serije A, i kako sada stvari stoje deluje zaista da ova ekipa poput Bolonje neće imati previše problema kada je u pitanju opstanak u italijanskom prvenstvu.
Naime. trenutno se “veštice” nalaze na 14. mestu na tabeli i imaju čak osam bodova viška u odnosu na ekipu koja bi da se Serija A završi ovog trenutka ispala iz lige.
U prošlom kolu je na stadionu “Ćiro Vigorito” gostovala Sampdorija, a taj duel je završen rezultatom 1:1, što je nažalost bio i već peti vezani susret na kom novajlija u najkvalitetnijem rangu italijanskog fudbala nije uspeo da pobedi.
Pre toga su izabranici legendarnog Filipa Inzagija koji radi zaista dobar posao na klupi ovog simpatičnog tima poraženi na gostovanju kod Intera, a taj duel je završen sa 4:0.
Što se tiče gostovanja, do sada su “veštice” odigrale deset mečeva van svog terena na kojima su ostvarili četiri trijumfa, samo jedan remi i pet poraza.

Naš predlog

Pre svega, treba istaći da bi ovo mogao da bude jedan i te kako efikasan duel, zbog čega vam savetujemo da probate sa igrom 3+ koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.71.
Takođe, deluje da bi oba tima mogla da postignu makar po jedan gol na ovom susretu, pa vam savetujemo da probate sa igrom GG koju Meridianbet plaća sa kvotom 1.64.
Za kraj, fudbaleri Bolonje su u prošlom kolu nagovestili izlazak iz krize i utisak je da bi sa dobrim partijama mogli da nastave i na svom terenu protiv popularnih “veštica” pa vam savetujemo da odigrate 1 koji kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.92.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.