DAN ZA KOŠARKU: Podrži Zvezdu i “Orlove” uz 1.500 RSD BONUSA za klađenje

Da je Srbija zemlja košarke – znamo odavno, a ovog petka ćemo se u to i uveriti!
Za samo nekoliko sati očekuje nas pravi spektakl i dupli program za sve ljubitelje košarke na ovim prostorima. O čemu se radi?
Košarkaši Crvene zvezde večeras u hali “Aleksandar Nikolić” dočekuju ekipu Zenita u okviru 25. kola Evrolige, a s obzirom na to da se nalaze u sjajnom raspoloženju nakon osvajanja Kupa Radivoja Koraća – svašta možemo da očekujemo.
Nije tajna da Dejan Radonjić ima problema sa sastavom tima, ali govorilo se o tome i pred put u Novi Sad, pa su crveno-beli lavovskom borbom i velikim srrcem uspeli da se domognu trofeja.
Da li će naći rešenje i za Zenit – ostaje da vidimo, a za sve one koji su spremni da ih podrže, Meridian ima sjajne vesti.
Naime, najbolja kladionica u regionu pripremila je sjajan BONUS ZA SPORTSKO KLAĐENJE, u iznosu od 1.500 DINARA, a sve što je potrebno jeste da kliknete OVDE, preuzmete keš bonus i okušate svoju sreću.
Da, dobro ste pročitali, dovoljan je JEDAN KLIK i možete da uživate u besplatnom klađenju!
Ali, oni kojima crveno-bela boja nije možda omiljena, takođe će imati priliku da uživaju, pošto naši “Orlovi” kreću u borbu za odlazak na Evropsko prvenstvo.
Prva prepreka je selekcija Gruzije, a iako Srbija neće igrati u svom prepoznatljivom sastavu, jasno je ko je favorit.
Uostalom, i sam selektor Igor Kokoškov najavio je da motivacije ne nedostaje, a da kalkulacija neće biti, pa zaista možemo očekivati veliku borbu na terenu.
“Orlovi” su spremni da “rašire krila”, a na nama je da uživamo u magiji koju će nam prikazati i da im damo beskrajnu podršku.
Naravno, i ovaj meč je sjajna prilika da okušate svoju sreću, a ne zaboravite i da vas SAMO U MERIDIANU čeka sjajan bonus na parove do čak 2000%, pa je jedino pitanje koje se postavlja – šta čekate?

15 Comments

  1. Ovaj bonus je najbolji do sada, odlicni uslovi za njega. Ovaj vikend ce se raspisati tiketi , valjda ce nesto dobro da uleti od kosarke za jak dobitak

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.