Tip dana: Kaljari – Torino: Mogu li “Sardi” do trijumfa posle tri meseca agonije?

U petak su na programu čak dva meča novog kola italijanske Serije A, a za vas smo ovog puta pripremili duel koji se igra na Sardiniji gde će fudbaleri Kaljarija dočekati Torino.
Meč između ova dva tima je zakazan za 20 časova i 45 minuta.

Kaljari: Katastrofalne partije tima sa Sardinije!

Malo ko je očekivao da će fudbaleri Kaljarija igrati ovoliko loše kada je ova sezona u pitanju, pošto se popularni “Sardi” trenutno nalaze na katastrofalnom 18. mestu na tabeli, koje nažalost na kraju šampionata, znači i selidbu u niži rang.
Poražavajuće zvuči podatak da izabranici Euzebija di Frančeska nisu ostvarili trijumf čak tri meseca, i otuda i ne treba da čudi ovakvo stanje na tabeli.
Na poslednjih pet mečeva ekipa sa Sardinije je ostvarila samo jedan remi i čak četiri poraza, a u prošlom kolu su poraženi na svom terenu od Atalante, kada je bilo 0:1, i to pošto su gosti iz Bergama došli do gola u poslednjim trenucima tog susreta.
Kada su u pitanju mečevi na domaćem terenu do sada je Kaljari odigrao jedanaest mečeva na svom terenu na kojima je ostvario samo dva trijumfa, uz tri remija i čak šest poraza i jedni su od najgorih gostiju u italijanskoj Seriji A.
Pre tog poraza od Atalante u prošlom kolu, ekipa sa Sardinije je odigrala jedan solidan meč na gostovanju kod Kaljarija, ali su i na “Olimpiku” nažalost doživeli poraz, a taj duel je završen rezultatom 1:0, uz podatak da su “Sardi” propustili nekoliko izuzetno dobrih prilika na tom susretu.

Torino: “Bikovima” preti velika borba za opstanak!

Ni fudbalerima Torina ne cvetaju ruže ove sezone, pošto se u ovom trenutku bikovi nalaze na sedamnaestom mestu na tabeli sa isto toliko bodova, a zanimljivo je da se iza njih nalazi Kaljari, kod koga između ostalog i gostuju ovog puta.
Pre početka šampionata se pominjao čak i napad na plasman u Ligu Evrope, ali već sada slobodno možemo konstatovati da od toga neće biti ništa, pošto će evidentno Andrea Beloti i drugari do kraja šampionata voditi grčevitu borbu za opstanak.
U prošlom kolu su “bikovi” odigrali jedan slab meč na svom terenu u kom su podelili bodove sa Đenovom, koja je ipak pre tog susreta bila u ozbiljnom naletu, pa kada se sve sabere i oduzme možemo konstatovati da je to još bio i dobar rezultat za izabranike Davidea Nikole.
Ono što je veoma interesantno je da je Torino na pet poslednjih mečeva isto toliko puta remizirao, a svakako treba izdvojiti gostovanje ovog tima kod Atalante kada su gubili sa 3:0, i na kraju ipak uspeli da postignu tri gola i dođu do potpuno zasluženog remija.
Kada su u pitanju gostovanja do sada su “bikovi” odigrali jedanaest mečeva na strani na kojima su ostvarili dva trijumfa, četiri remija i pet poraza, a ono što je veoma zanimljivo je podatak da izabranici Davidea Nikole igraju bolje u gostima, nego na svom terenu gde su do sada osvojili samo sedam bodova, što je zaista premalo.

Naš predlog

Pre svega, treba istaći da će ovo biti duel dva tima od kojih smo daleko više očekivali kada je ova sezona u pitanju. Mišljenja smo da će i jedan i drugi tim ovde ići na trijumf, zbog čega vam savetujemo da probate sa igrom GG, koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.70. Iz istog razloga vam savetujemo da odigrate i igru 3+, za koju je kladionica Meridianbet odredila koeficijent 1.90.
Za kraj, smatramo da je konačno došlo vreme za jednu pobedu ekipe sa Sardinije nakon čak tri meseca bez trijumfa, zbog čega vam hrabro preporučujemo da odigrate 1, za koji je kladionica Meridianbet pripremila fantastičan koeficijent koji iznosi 2.75.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.