Tip dana: Sevilja – Barselona: Barsa po tradiciji ima dosta problema na “Sančez Pichuanu”! Da li je vreme za trijumf?

U subotu je izuzetno bogata ponuda za klađenje, a u moru zanimljivih susreta za vas smo ovog puta pripremili duel koji će biti odigran na stadionu “Sančez Pichuan” gde će četvrtoplasirana Sevilja dočekati trećeplasiranu Barselonu.
Susret između ova dva tima je zakazan za 16 časova i 15 minuta.

Sevilja: Fantastične partije Andalužana!

Sevilja igra sjajan fudbal ove sezone, i potpuno zasluženo se nalaze na četvrtom mestu na tabeli, koje na kraju šampionata donosi plasman u Ligu šampiona, a to svakako i jeste primarni cilj ovog tima.
U prošlom kolu su Andalužani ostvarili svoj šesti uzastopni trijumf u La Ligi, i to pošto su na gostovanju kod Osasune slavili bez većih problema, a taj duel je završen rezultatom 0:2.
Inače, prošla sezona je bila fenomenalna za sve navijače Sevilje, pošto su popularni “berberini” došli do trofeja u Ligi Evrope, nakon pobede u spektakularnom finalu protiv Intera, ali i do četvrtog mesta u prvenstvu, čime su se Andalužani posle dve godine pauze vratili u Ligu šampiona.
Kada smo već kod tog takmičenja treba istaći da su izabranici Đulijena Lopategija u prvom meču osmine finala doživeli poraz na svom terenu od Borusije Dortmund, a taj duel je završen rezultatom 2:3, što je svakako aktivan rezultat, pogotovu što “milioneri” iz Dortmunda igraju poprilično promenljivo ove sezone.
Ovoga puta im u goste dolazi Barselona koju su ne tako davno pobedili na svom terenu u okviru prvog meča polufinala španskog Kupa Kralja, a taj duel je završen rezultatom 2:0.

Barselona: Može li Barsa da se umeša u borbu za titulu?

Malo je reći da je prošla sezona za Barsu bila neuspešna, pošto su Katalonci posle dosta vremena godinu završili bez trofeja.
Za novog trenera je imenovan Ronald Kuman, što je oduševilo sve navijače ovog kluba, ali se mora priznati da smo daleko više očekivali od ekipe sa “Nou Kampa” kada je ova sezona u pitanju.
Naime, aktuelni vicešampion se trenutno nalazi na trećem mestu na tabeli uz pet bodova manjka u odnosu na prvoplasirani Atletiko Madrid, koji ima i meč manje, pa je sigurno da Katalonce očekuje izuzetno težak zadatak.
U prošlom kolu španske La Lige Barsa je samo remizirala na svom stadionu protiv Kadiza, a taj duel je završen rezultatom 1:1.
Ipak, sredinom nedelje su izabranici Ronalda Kumana odigrali zaostali meč u kom su bez većih problema na svom terenu savladali Elče, kada je bilo 3:0.
Inače, Barsa je u prvom meču osmine finala Lige šampiona doživela težak poraz na svom terenu od PSŽ-a koji je bio znatno oslabljen na tom duelu, pa treba očekivati da se tim iz Katalonije u nastavku sezone fokusira isključivo na nacionalni šampionat.
Kada su u pitanju partije na gostovanjima, do sada je Barselona odigrala jedanaest mečeva van svog terena na kojima su ostvarili sedam trijumfa, jedan remi i tri poraza.

Naš predlog

Po tradiciji, fudbaleri Barselone imaju dosta problema na gostovanju kod Sevilje, koja usput igra fantastično ove sezone i eventualnim trijumfom bi došla do treće pozicije i ravnopravno se uključila u borbu za titulu šampiona.
Na tri poslednja međusobna susreta na stadionu “Sančez Pichuan” Sevilja je ostvarila jedan trijumf, i dva remija, a ne treba zaboraviti da je Barsa na tim mečevima postigla samo jedan gol.
Zbog svega toga vam savetujemo da probate sa duplom šansom 1X koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.56.
Takođe, ne treba na ovom susretu očekivati previše golova, pa vam zato savetujemo da probate sa igrom 0-2 koju kladionica Meridianbet plaća sa sjajnom kvotom 2.22.
Za kraj, nešto nam govori da bi ovaj meč vrlo lako mogao da se završi bez pobednika, pa vam iz tog razloga preporučujemo da odigrate X, za koji je kladionica Meridianbet pripremila sjajnu kvotu 3.35.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.