Tip dana: Real Madrid – Real Sosijedad: Težak ispit za Madriđane!

Poslednji meč 25. kola španske La Lige se igra u Madridu gde će Real dočekati Real Sosijedad.
Duel između ova dva tima je na programu u 21 čas.

Real Madrid: Mogu li Madriđani do titule?

Prošla nedelja je bila izuzetno uspešna za ekipu Real Madrida. Naime, izabranici Zinedina Zidana su prvo slavili na teškom gostovanju kod Valjadolida, kada je bilo 0:1, da bi nakon toga ostvarili još važniji trijumf i to na gostovanju kod Atalante u prvom meču osmine finala Lige šampiona, a poznato je da će upravo to takmičenje biti prioritet za Madriđane kada je ova sezona u pitanju.
Taj duel je završen rezultatom 0:1, a iz tabora Atalante su grmeli zbog po njihovom mišljenju prestrogog isključenja Frojlera, što je u velikoj meri uticalo na dalji tok susreta.
Ako se vratimo na špansku La Ligu dolazimo do zaključka da su izabranici Zinedina Zidana na četiri poslednja susreta ostvarili isto toliko pobeda, a na tri poslednja duela “kraljevski klub” nije primio niti jedan gol, i ako na to sve dodamo ovaj meč sa Atalantom u Ligi šampiona, dolazimo do zaključka da su Madriđani konačno stabilizovali igru u poslednjoj liniji tima, što i jeste bio najveći problem u uvodnom delu šampionata.
Kada su u pitanju mečevi na domaćem terenu Real Madrid je do sada odigrao jedanaest mečeva na svom terenu na kojima su ostvarili osam trijumfa i tri poraza, i zanimljivo je da je tim koji sa klupe predvodi Zinedin Zidan jedini tim u prvenstvu koji nema remi na svom stadionu.

Real Sosijedad: Primarni cilj je plasman u Ligu Evrope!

Verovatno se dosta ljudi seća da su fudbaleri Real Sosijedada dosta dugo bili na liderskoj poziciji na tabeli, i to nakon jednog zaista fantastičnog starta šampionata.
Ipak, nakon početnih fenomenalnih partija, ekipa sa “Anoete” je ušla u veliku krizu zbog čega su dosta pali na tabeli, pa se u ovom trenutku nalaze na petom mestu na što je takođe sjajna stvar, pošto to mesto na kraju sezone donosi direktan plasman u Ligu Evrope, što naravno i jeste primarni cilj Sosijedada.
Kada smo već kod ovog takmičenja, valja istaći da su izabranici Imanola Algvasila eliminisani u šesnaestini finala Liga Evrope, i to pošto su u dvomeču bili lošiji od Mančester Junajteda, koji je u prvom meču slavio sa čak 4:0 na gostovanju u Španiji, dok u četvrtak na “Old Trafordu” nije bilo golova, pa je sigurno da će se sada Sosijedad u potpunosti fokusirati na La Ligu.
U prošlom kolu španskog prvenstva ekipa sa “Anoete” je odigrala jedan fantastičan meč i to pošto su na svom stadionu bez većih problema savladali Alaves, a taj duel je završen rezultatom 4:0, što je bio treći vezani trijumf za Sosijedad, zbog čega ova ekipa u lepom raspoloženju putuje na jedno od najtežih gostovanja u ligi.

Naš predlog

Madriđani prosto ne smeju da izgube na ovom susretu, pošto žele da nastave trku sa Atletikom koji je u nedelju uveče ostvario veoma važan trijumf na gostovanju kod Viljareala, kada je bilo 0:2.
Ruku na srce, Zinedin Zidan ima dosta problema pri sastavljanju tima za ovaj meč, ali smo mišljenja da će i ono što ima na raspologanju biti dovoljno za trijumf.
Zbog svega toga vam preporučujemo da odigrate 1 koji kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 2.10.
Vrlo lako bi ovo mogao da bude i jedan poprilično efikasan susret, zbog čega vam savetujemo da probate sa igrom 3+. za koju je kladionica Meridianbet pripremila kvotu 1.91.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.