Tip dana: Barselona – Sevilja: Ko će u finale Kupa Kralja?

U sredu je izuzetno bogata ponuda za klađenje, a za vas smo ovog puta pripremili revanš meč polufinala španskog Kupa Kralja u kom će Barselona na svom “Nou Kampu” dočekati Sevilju, što će ujedno biti i repriza prošlog kola La Lige, kada je Barsa slavila na gostovanju u Andaluziji, a taj duel je završen rezultatom 0:2.
Zanimljivo je da su izabranici Đulijena Lopategija u prvom susretu polufinala Kupa Kralja slavili na svom terenu protiv tima iz Katalonije, a taj meč je završen rezultatom 2:0, pa je sigurno da Barseloni predstoji izuzetno težak zadatak.
Revanš meč između ove dve izuzetno kvalitetne ekipe je zakazan za 21 čas.

Barselona: Može li Barsa do plasmana u veliko finale?

Vrlo lako može da se desi da fudbaleri Barselone i ovu sezonu završe bez ijednog trofeja.
Naime, Katalonci su pred eliminacijom iz Lige šampiona pošto su u prvom susretu osmine finala doživeli težak poraz na svom terenu od PSŽ-a, kada je bilo 1:4, i zaista im je potrebno pravo malo čudo kako bi došli do plasmana među osam najboljih evropskih ekipa.
Kada je u pitanju španska La Liga, Barsa većim delom šampionata pruža promenljive partije i trenutno se nalaze na drugom mestu na tabeli uz pet bodova manjka u odnosu na prvoplasirani Atletiko Madrid, koji ruku na srce ima i meč manje u odnosu na izabranike Ronalda Kumana koji su u prošlom kolu ostvarili veoma važan trijumf na gostovanju kod Sevilje, a taj meč je završen rezultatom 0:2.
Pre toga je ekipa sa “Nou Kampa” odigrala sjajan meč na svom terenu na kom su savladali Elče sa 3:0.
U sredu uveče Barsa juri prednost Sevilje od dva gola razlike u okviru polufinala španskog Kupa Kralja, i sigurno je da ih očekuje izuzetno težak zadatak, ali im uteha može biti i to što su istog rivala savladali u prvenstvu za vikend i to na gostovanju, čime su možda pokazali da je prvi meč polufinala možda bio samo slab dan.
Što se tiče mečeva na domaćem terenu, do sada je Barsa na “Nou Kampu” odigrala trinaest susreta na kojima je ostvarila osam trijumfa, četiri remija i samo jedan poraz.

Sevilja: Analužani imaju veliku prednost iz prvog susreta!

Pre svega, Sevilja je već ostvarila svoj primarni cilj kada je ova sezona u pitanju a to je bez ikakve sumnje bio plasman u nokaut fazu Lige šampiona, gde su nažalost doživeli poraz u prvom meču osmine finala, pošto su na svom terenu izgubili od Borusije iz Dortmunda sa 2:3.
Kada je prvenstvo u pitanju, deluje da Andalužani neće imati većih problema kada je u pitanju plasman u Ligu šampiona, pošto se trenutno nalaze na četvrtom mestu na tabeli uz čak šest bodova viška u odnosu na petoplasiranu ekipu Real Sosijedada.
U prošlom kolu su izabranici Đulijena Lopategija doživeli poraz na svom “Sančez Pichuanu” od upravo Barselone koja će im biti i rival u revanš meču polufinala španskog Kupa Kralja.
Taj duel je završen rezultatom 0:2, a mora se priznati da je Barselona od prvog do poslednjeg minuta bila bolja ekipa na terenu.
Najzad, Sevilja ima dobru šansu da dođe do plasmana u veliko finale španskog Kupa Kralja, pošto su u prvom polufinalnom susretu nadigrali izabranike Ronalda Kumana sa 2:0, i tako praktično došli nadomak plasmana u finale, što bi bila kruna sjajnih partija Andalužana kada je ova, ali i prethodna sezona u pitanju.
Inače, kada su gostovanja u pitanju do sada je Sevilja odigrala dvanaest mečeva van svog terena, na kojima su ostvarili sedam trijumfa, dva poraza i tri remija.

Naš predlog

Barselona mora da ide na trijumf u ovom susretu jer im samo on garantuje kakvu takvu nadu da mogu do plasmana u finale, pa vam zato savetujemo da odigrate 1 koji kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.53.
Izabranici Ronalda Kumana nemaju izbora osim da od prvog minuta napadnu Andalužane zbog čega vam predlažemo da probate sa prelazom 1-1 koji kladionica Meridianbet plaća sa sjajnom kvotom 2.22.
Za kraj, savetujemo vam da probate sa igrom 3+ za koju je kladionica Meridianbet odredila kvotu 1.59.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.