BRATSKI EVROLIGAŠKI DERBI – Zvezda i Olimpijakos za prekid crne serije (BONUS IZNENAĐENJE)

Neće biti huka sa tribine i zajedničkog navijanja, što se svakako podrazumeva u bratskim duelima, ali Crvena zvezda i Olimpijakos nam gotovo uvek prirede košarkaški spektakl. Tako će, sigurni smo, biti i ovog puta, a kada već niste u hali, već u svojim udobnim foteljama – zašto ovaj evroligaški duel ne biste dodatno “začinili”?
Mogu kokice, a mogu i neverovatni bonusi u najboljoj kladionici na Balkanu. Dakle, najpre kliknite OVDE i preuzmite bonus za sportsko klađenje u iznosu od 1.500 DINARA, a onda okušajte sreću jer što bi kladioničari rekli: “ima šta da se igra”.
Tako je, samo JEDAN KLIK je dovoljan i keš je spreman za korišćenje, ali ne zaboravite i da vas samo u Meridianu čeka i spektakularanbonus na parove – i do 2000%, tako da nema razloga da propustite ovu fantastičnu priliku za dobru zaradu.
A, sada se vratimo košarci. Crvena zvezda je pre samo nekoliko dana doživela bolan poraz od minhenskog Bajerna, ali možda se baš protiv “braće” izvuče iz serije loših rezultata u Evroligi. Crveno-bli su vezali sedam poraza u elitnom evropskom takmičenju, ali dobra vest je što i Olimpijakos ne igra na zavidnom nivou. Grci ne znaju za pobedu već osam utakmica, što je svakako veliko i neprijatno iznenađenje.
Kada se radi o međusobnim duelima, poslednji smo gledali prošle godine, kada je slavio grčki tim, ali kao što znamo – od tada se mnogo toga promenilo. Bio je to tesan poraz, na samo jednu loptu, kao i uvek kada gledamo duel ove dve ekipe.
Ipak, sada će bratstvo i prijateljstvo morati da ostave po strani. Imajući u vidu prethodne rezultate, i jedan i drugi tim “kako znaju i umeju” moraju da izađu iz krize, te konačno slave u Evroligi.
Pitate se onda ko je favorit? To se sa “braćom” nikada ne zna, ali bukmejkeri su pripremili sjajne kvote koje možete potražiti na meridianbet.rs.

9 Comments

  1. Ipak su Grci preveliki zalogaj za Zvezdu kao sto sam i rekao, ako me u buduce posluzate mozete lepo unovciti ovaj bonus

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.