Tip dana: Valensija – Viljareal: Može li domaćin da potopi “žutu podmornicu”?

U petak je izuzetno dobro ponuda za klađenje, a u moru zanimljivih mečeva za vas smo ovog puta analizirali duel koji će biti odigran na “Mestalji” gde će fudbaleri Valensije dočekati Viljareal.
Susret između ova dva tima je zakazan za 21 čas.

Valensija: Sigurno je da smo svi očekivali dosta više!

Utisak je da su fudbaleri Valensije u poslednje dve sezone daleko ispod onog prepoznatljivog nivoa, pošto smo ako ništa drugo od ovog tima makar navikli da redovno igra u evropskim takmičenjima.
To ove sezone nažalost nije bio slučaj, pošto su “slepi miševi” takmičenje završili na devetom mestu na tabeli uz tri boda manjka u odnosu na ekipu koja je izborila Ligu Evrope.
U ovom trenutku se tim sa “Mestalje” nalazi na poprilično lošem četrnaestom mestu na tabeli i imaju samo pet bodova viška u odnosu na tim koji će na kraju šampionata napustiti najkvalitetniji rang španskog fudbala, pa je sigurno da situacija nije nimalo naivna.
U psolednje vreme “slepi miševi” pružaju promenljive partije pa su tako na pet poslednjih susreta ostvarili dva trijumfa, jedan remi, ali i doživeli dva poraza.
Poslednji se desio u prošlom kolu kada je Valensija deklasirana na gostovanju kod Hetafea a taj duel je završen rezultatom 3:0. Inače, pre toga su izabranici Havija Grasije slavili na svom terenu protiv Selte, kada je bilo 2:0, što je svakako bila jedna od najboljih partija “slepih miševa” u ovom šampionatu.
Što se mečeva na svom terenu tiče, Valensija je do sada zabeležila četiri trijumfa, pet remija i tri poraza.

Viljareal: “Žuta podmornica” je u velikoj krizi!

Fudbaleri Viljareala nakon jednog poprilično dobrog starta šampionata imaju zaista velike probleme u poslednje vreme, i posle duže vremena se ne nalaze na poziciji koja na kraju sezone garantuje plasman u neko od evropskih takmičenja.
Naime, trenutno se “žuta podmornica” nalazi na sedmom mestu na tabeli, pošto su u prošlom kolu doživeli novi poraz i to na svom terenu od Atletiko Madrida, što je i te kako umela da iskoristi ekipa Betisa koja je dospela na poziciju broj šest, što je baš dosta dugo bilo mesto na kom se nalazila ekipa sa “El Madrigala”.
Naravno, ne treba zaboraviti da izabranici Unaija Emerija igraju izuzetno dobro u drugom po kvalitetu evropskom takmičenju, što nam je pokazao i plasman u osminu finala, pošto je Viljareal u oba meča bio bolji od Salcburga, koji je ostavio izuzetno dobar utisak u ovogodišnjem izdanju Lige šampiona.
Kada su u pitanju gostovanja, do sada je “žuta podmornica” odigrala dvanaest mečeva na strani na kojima su doživeli samo dva poraza, ali i čak sedam remija po čemu su uz Seltu na prvom mestu u ligi.
Naravno, ne treba zaboraviti ni da su izabranici trenera Emerija ostvarili i tri trijumfa van svog terena od kojih je poslednji bio i više nego ubedljiv pošto su slavili kod Selte sa 0:4.

Naš predlog

Valensija u poslednje vreme pruža izuzetno dobre partije na svom terenu pošto na četiri poslednja meča ne znaju za poraz, a u tom periodu su ostvarili dva trijumfa i dva remija.
Sa druge strane, Viljareal je na tri poslednja gostovanja remizirao, a treba istaći da im “Mestalja” u poslednje vreme ne leži pošto su na četiri poslednja međusobna susreta na stadionu Valensije doživeli četiri poraza.
Zbog svega toga vam preporučujemo da odigrate 1 koji kladionica Meridianbet plaća sa sjajnom kvotom 3.40.
Po nepisanom pravilu su to i susreti na kojima ima dosta golova, pa vam savetujemo da probate sa igrom 3+ koju Meridianbet plaća sa kvotom 2.05.
Za kraj, “slepi miševi” su na ta četiri poslednja trijumfa na svom stadionu protiv Viljareala svakog puta dali više od dva gola, i to bi trebalo da bude slučaj i sada zbog čega vam savetujemo da probate sa igrom D2+ za koju je kladionica Meridianbet pripremila kvotu 3.00.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.