Tip dana: Inter – Atalanta: Duel dva tima koja igraju najlepši fudbal u Italiji!

I u ponedeljak je izuzetno bogata ponuda za klađenje, a za vas smo ovog puta odabrali duel koji će biti odigran na stadionu “Đuzepe Meaca” gde će Inter dočekati Atalantu.
Susret između ova dva tima je zakazan za 20 časova i 45 minuta.

Inter: “Neroazuri” pred Skudetom!

Nakon čak deset godina od poslednjeg Skudeta, utisak je da bi Inter ove sezone konačno mogao da dođe do šampionske titule.
Naime, izabranici Antonija Kontea koji je dosta puta osporavan ove sezone se trenutno nalaze na prvom mestu na tabeli Serije A, uz tri boda viška u odnosu na drugoplasirani Milan, koji ruku na srce ima i meč više pošto su u nedelju bez većih problema slavili kod Verone sa 2:0.
Veliku prednost “neroazura” predstavlja i to što će ovaj tim do kraja šampionata igrati Seriju A, pošto su eliminisani iz italijanskog Kupa, ali i iz Lige šampiona.
U prošlom kolu Serije A izabranici Antonija Kontea su ostvarili jedan veoma važan trijumf na gostovanju kod Parme, a duel na stadionu “Enio Tardini” je završen rezultatom 1:2. Pre toga su “neroazuri” na svom terenu deklasirali Đenovu sa 3:0, a pre svega toga je Inter bio bolji i od Milana u “Derbiju dela Madonina” i to sa istim rezultatom.
Inače, kada su u pitanju mečevi na domaćem terenu, treba reći da je milanski gigant do sada odigrao dvanaest mečeva na “Đuzepe Meaci” u Seriji A, na kojima su ostvarili čak deset trijumfa uz jedan remi, ali i jedan poraz.
Poslednji međusobni duel između Intera i Atalante u Milanu je završen rezultatom 1:1.

Atalanta: Primarni cilj je plasman u Ligu šampiona!

Sigurno je da sjajne partije Atalante više nisu nikakva slučajnost pošto polako ali sigurno ekipa iz Bergama počinje da spada u sam vrh italijanskog fudbala.
Naime, izabranici Đanpjera Gasperinija su drugu sezonu zaredom uspeli da dođu do plasmana u Ligu šampiona, ali i drugi uzastopni put da izbore plasman u nokaut fazu najkvalitetnijeg evropskog klupskog takmičenja, gde su u prvom meču na svom terenu poraženi od Real Madrida, a taj duel je završen rezultatom 0:1, uz podatak da je “Boginja” debelo oštećena na tom susretu.
Bilo kako bilo, treba istaći da se trenutno tim iz Bergama nalazi na petom mestu na tabeli uz bod manjka u odnosu na čevrtoplasiranu Romu, ali ono što naravno treba istaći je da izabranici Đanpjera Gasperinija imaju i meč manjka, pa bi eventualnim trijumfom na ovom gostovanju kod Intera došli do pozicije broj tri.
Inače, Atalanta je vezala četiri trijumfa u Seriji A, a u prošlom kolu su odigrali jedan izuzetno dobar meč na svom terenu pošto su deklasirali Krotone sa 5:1.
Kada su gostovanja u pitanju, do sada je učesnik nokaut faze Lige šampiona na dvanaest odigranih mečeva van svog terena ostvario sedam trijumfa, četiri remija i samo jedan poraz.

Naš predlog

Nema nikakve sumnje da nas očekuje jedan izuzetno zanimljiv susret u kom bi trebalo da bude baš dosta golova, pa vam savetujemo da probate sa igrom GG3+ koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.95.
Mišljenja smo i da gosti neće doživeti trijumf na ovom teškom gostovanju zbog čega vam predlažemo da probate sa duplom šansom X2 za koju je kladionica Meridianbet pripremila sjajnu kvotu 1.72.
Za kraj, savetujemo vam da probate sa igrom 4+, što kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 2.60.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.