ONLINE ZARADA: Igraj Meridian najveće kvote na planeti za čist profit: Monaco 2.55, M.Utd 1.95, RB Leipzig 1.90!

Meridian nudi najveće kvote na planeti za Premier League, Ligu 1 i Bundesligu!

Ne postoji pravi ljubitelj fudbala koji danas neće biti Meridian Tipster. Meridian ove nedjelje nudi najveće kvote na planeti za sve „lige petice“, a pravi pokloni tek slijede…

Danas se registruj u Meridianu, jer čeka te fantazija! 300 BESPLATNIH SPINOVA, za najzabavnije poluvrijeme koje si ikad doživio, samo na Meridian Online Kazinu. A, pravi tipsteri danas igraju APSOLUTNO BESPLATNO, jer Meridian poklanja svim novoregistrovanim igračima 10 KM ZA BESPLATNU SPORTSKU PROGNOZU! Zar postoji neko ko neće kliknuti OVDJE?

Zašto Manchester United danas razbija za kvotu 1.95?

Nakon neriješenog rezultata u Ligi Evrope, protiv italijanskog Milana, „Crveni đavoli“ imaju još jedan ekstremno bitan zadatak – pobjeda nad West Ham-om u Premier League. Gradski rival, predvođen sa P. Gvardiolom, trenutno je na prvom mjestu, ali ekipa koja je prekinula niz od 21 pobjedu „Građana“, može da razbije praktično bilo koga. Olegunar Solskjer sigurno zna koliko navijači vole kad se pobjedi bilo koji klub iz Londona. Zato, šta igrati danas, praktično je pitanje bez rasprave.

Manchester United – KEC – 1.95 NJAVEĆA KVOTA NA PLANETI

Monaco – Lille tekma koju će danas, sigurno da iskoriste pravi igrači, koji se ne plaše izazova. Igrači koji znaju, da je kvota ono što pravi „lovu“, zar ne?

Lille jeste ekipa koja je trenutno prva na tabeli u Francuskoj. Imaju 7 bodova više od „Kneževa“, ali idu na njihov teren, idu njima „na noge“. Ekipa koja u posljednjih 5 tekmi, ima 4 pobjede i samo jedan neriješen rezultat. Idu na noge ekipi, koja ih na prošlom gostovanju razbila rezultatom 5:1. Znamo da je do kraja francuskog prvenstva ostalo samo još 10 kola, tako da znamo i da će Monaco od prve minute u napad, da skine Lille sa trona. Samo dva mjesta vode u Ligu šampiona, a Monaco će se do posljednje sekunde boriti za ta mjesta.

Tipuj MONACO – KEC – 2.55!

U Bundesligi, danas ozbiljna tekma: RB Leipzig – E.Frankfurt. „Bikovi“ se nakon ispadanja iz Lige šampiona, u punom kapacitetu okreću Bundesligi. Minhenski Bayern je na prvom mjestu, jedini je zadatak do kraja ove sezone, te sve snage će uložiti, da prekinu tradiciju „Bavaraca“. Na domaćem terenu su apsolutno dominantni. Imaju čak 6 pobjeda za redom, tako da danas E.Frankfurt jako malo šanse ima za pozitivan rezultat.

BOMBA KVOTA – KEC – 1.90!

Najbolji tiketi danas, sigurno će imati upisane i ove tekme:

Uvijek tipuj na najbolje kvote na planeti! Tipuj u Meridianu, jer čekaju te fantastični bonusi  za uplate ( 20% e-banking, 20% kartice, 20% Meridian dopuna ).

*kvote su podložne promjenama

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.