Tip dana: Čelsi – Atletiko Madrid: Mogu li “jorgandžije” da stignu prednost Čelsija?

Sreda je rezervisana za revanš mečeve osmine finala Lige šampiona, a za vas smo ovog puta pripremili duel između Čelsija i Atletiko Madrida.
Susret između ove dve ekipe je zakazan za 21 čas, a valja podsetiti da su u prvom susretu “plavci” slavili sa 0:1 nakon sjajnog gola koji je postigao Žiru.

Čelsi: Tomas Tuhel je preporodio “plavce”!

Čelsi nije na najbolji mogući način startovao u ovom šampionatu iako su dosta uložili u letnjem prelaznom roku. Cenu loših rezultata je platio Frenk Lampard a na njegovo mesto je seo Tomas Tuhel koji je po svemu sudeći preporodio “plavce”.
Naime, u ovom trenutku se Čelsi nalazi na četvrtom mestu na tabeli uz tri boda viška u odnosu na petoplasirani Vest Hem, što je svakako sjajna stvar pošto je poznato da je ta četvrta pozicija ujedno i poslednja koja na kraju Premijer lige donosi plasman u Ligu šampiona.
Kada smo već kod najkvalitetnijeg evropskog klupskog takmičenja, treba napomenuti da je Čelsi igrao sjajno u grupnoj fazi gde su bez većih problema zauzeli prvo mesto u grupi i zakazali sebi dvomeč sa Atletiko Madridom. U prvom susretu su “plavci” odigrali jedan sjajan meč i slavili sa 0:1, i to nakon fantastičnog gola Žirua.
Ipak, u poslednjem meču pred ovaj revanš ekipa iz Londona je samo remizirala na gostovanju kod Lidsa, a taj duel je završen rezultatom 0:0.

Atletiko Madrid: Madriđani su u krizi!

Koliko god da je Atletiko Madrid igrao u prvom delu šampionata, utisak je da bi sve to mogli da prosipaju u vodu ukoliko nastave sa lošim partijama.
Naime, Madriđani se trenutno nalazi na prvom mestu na tabeli uz četiri boda viška u odnosu na Barselonu, a podsećamo vas da su “jorgandžije” samo nekoliko nedelja ranije imali dvocifrenu prednost u odnosu na svoje najbliže pratioce, ali i dva meča manje.
U prošlom kolu su izabranici Čola Simeonea samo remizirali na gostovanju kod Hetafea, a taj susret je završen bez golova.
Što se tiče Lige šampiona, treba podsetiti da je ekipa iz Madrida jedva došla do plasmana među šesnaest najboljih ekipa pošto su tek u poslednjem kolu izborili prolazak dalje zahvaljujući trijumfu na teškom gostovanju kod Salcburga.
Ipak, u prvom meču osmine finala, Atletiko za devedeset minuta nije uspeo da uputu nijedan šut u okvir gola Čelsija, pa otuda i ne treba da čudi što su poraženi sa 0:1, i sada ih očekuje izuzetno težak posao u revanšu.

Naš predlog

Ne treba ovde zaista očekivati previše golova, pošto je sigurno da će se Tomas Tuhel opredeliti za nešto defanzivniju varijantu pošto ima prednost iz prvog meča. Zbog toga vam savetujemo da probate sa igrom 0-2 gola koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.57.
Vrlo lako se može desiti da na ovom susretu ne bude pobednika zbog čega vam savetujemo da odigrate X koji kladionica Meridianbet plaća sa fantastičnom kvotom 3.10.
Za kraj, predlažemo vam da pokušate sa duplom šansom na Madriđane za koju je kladionica Meridianbet pripremila sjajnu kvotu 1.62.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.