Tip dana: Fortuna Dizeldorf – Bohum: I jedni i drugi žele do plasmana u Bundesligu!

Poslednji susret 26. kola nemačke Cvajte se igra u Dizeldorfu gde će fudbaleri Fortune dočekati Bohum, što će ujedno biti i meč između šestoplasirane i drugoplasirane ekipa na tabeli.
Početak ovog u najavi veoma zanimljivog duela je zakazan za 20 časova i 30 minuta.

Fortuna Dizeldorf: Može li ova ekipa povratka u Bundesligu?

Sećate se svi prošle sezone, kada je ekipa Fortune iz Dizeldorfa zaigrala katastrofalno nakon one preduge pauze zbog koronavirusa, a sve to je dovelo do toga da ova simpatična ekipa na kraju sezone ispadne iz najkvalitetnijeg ranga nemačkog fudbala, uz samo bod manjka u odnosu na Verder iz Bremena, koji je na kraju preko baraža uspeo da obezbedi opstanak u Bundesligi.
Nema nikakve sumnje da će primarni cilj ovog puta biti ekspresni povratak u društvo najboljih, ali već sada slobodno možemo konstatovati da će to biti izuzetno težak zadatak pošto se u ovom trenutku tim iz Dizeldorfa nalazi na šestom mestu na tabeli uz devet bodova manjka u odnosu na prvoplasirani Hamburg, ali i osam bodova manje nego li drugoplasirani Bohum, koji im između ostalog ovog puta i dolazi u goste.
U prošlom kolu je prošlosezonski član Bundeslige remizirao na gostovanju kod Sandhauzena, a na tom susretu mimo svih očekivanja nije bilo golova.
Inače, kada su u pitanju mečevi na domaćem terenu, do sada je Fortuna iz Dizeldorfa odigrala dvanaest mečeva na svom terenu na kojima su doživeli samo jedan poraz i to od Kila kada je bilo 0:2, dok su osim toga ostvarili čak osam trijumfa i tri remija.

Bohum: Stvari teku po planu!

Fudbaleri Bohuma igraju fantastičan fudbal ove sezone, a svakako da je najbolji podatak za to i trenutno drugo mesto na tabeli uz samo bod manjka u odnosu na vodeći Hamburg, pa treba istaći da bi Bohum pobedom na ovom potencijalno izuzetno teškom gostovanju kod Fortune došao do vodeće pozicije na tabeli. što i jeste primarni cilj kada je ovaj šampionat u pitanju.
Čuveni jo-jo klub (nadimak dobio zbog čestog ispadanja i još češćeg vraćanja u elitu) u poslednje vreme pruža promenljive partije pa su tako na pet poslednjih susreta ostvarili tri trijumfa i dva remija, ali svakako da sve navijače ovog kluba i te kako boli poraz u prošlom kolu kada su na svom terenu izgubili od Hamburgera, koji i jeste glavni konkurent Bohumu u velikoj borbi za plasman u najkvalitetniji rang nemačkog fudbala.
Pre toga je ruku na srce drugoplasirani tim na tabeli slavio na izuzetno teškom gostovanju kod trećeplasiranog Grojter Firta, a taj meč je završen rezultatom 1:2.
Inače, kada su u pitanju mečevi na strani do sada je Bohum odigrao dvanaest mečeva van svog terena na kojima su ostvarili sedam trijumfa, jedan remi i četiri poraza.

Naš predlog

Evidentno je da nas očekuje jedan i te kako interesantan susret u kom će i jedna i druga ekipa ići na trijumf. što nam bez ikakve sumnje treba doneti dosta golova, ali na obe strane, pa vam zato savetujemo da probate sa igrom GG koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.64.
Iz istog razloga vam preporučujemo i da probate sa igrom 3+ za koju je kladionica Meridianbet pripremila poprilično dobru kvotu 1.83.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.