Kreću nove kvalifikacije reprezentacija – preuzmi 1.500 RSD na poklon i naplati poznavanje svetskog fudbala

Pred nama su dve nedelje odmora od najjačih liga u Evropi. Klupski fudbal je na pauzi, ali fudbal nikako neće manjkati. Slede nam kvalifikacaije za Svetsko prvenstvo u Katru 2022. godine, na kojima će, između ostalih, borbu voditi i naši “Orlovi”.
Predvođeni novim selektorom zadatak je jasan – obezbediti mesto koje naš nacionalni tim vodi u Katar i na žreb za grupnu fazu Mundijala.
A za pravi navijački tiket, na kojem će se obavezno naći i meč Srbija – Irska, spremili smo vam iznenađenje – OVDE vas čeka čak 1.500 DINARA za standardno i uživo klađenje.
Registrujte se i odmah preuzmite BONUS ZA KLAĐENJE.
I ne zaboravite – Meridian je lansirao novu opciju za klađenje Bet Builder – spojite više opklada i gledajte kako kvota ide “u nebo”.
Primera radi, ako na meču Srbija – Irska želite da vežete pobedu naših reprezentativaca “sa nulom” i da će pritom “Orlovi“ dati gol u oba poluvremena? Onda je Bet Builder savršena kombinacija za vas.
A u nastavku vam izdvajamo četiri meča reprezentacija sa najvećim kvotama na svetu.
SRBIJA – REPUBLIKA IRSKA, KEC 1.77
(Sreda, 20.45)
Četiri meseca je prošlo od prethodne utakmice Srbije, a od tada je naša reprezentacija doživela mnogo promena od kojih je svakako najveća smena selektora.
Legendarni Piksi je preuzeo “Orlove“ i obećao da će, ako treba ekipa “poginuti“ u velikom stilu.
Protivnik na startu kvalifikacija za Svetsko prvenstvo dolazi oslabljen neigranjem nekoliko fudbalera koji iz različitih razloga nisu mogli da se odazovu pozivu. Ipak, to ne treba da utiče na igru Srbije koja će, uz određene promene koje je doneo Piksi, pokazati da li je za kratak period legendarni fudbaler i trener već uspeo da utiče na igru nacionalnog tima.
Irska nije pobedila na zvaničnoj utakmici još od juna 2019. godine i utakmice protiv Gibraltara, a u međusobnim duelima lošija je od “Orlova“.
Dve selekcije igrale su i u kvalifikaicijama za prethodno Svetsko prvenstvo. Irci su u Beogradu izborili 2:2, ali su kasnije poraženi kod kuće – 0:1.
LETONIJA – CRNA GORA, DVOJKA 1.90
(Sreda, 20.45)
U sredu će put ka Kataru započeti i naše komšije koje će imati i te kako važnu utakmicu u prvom kolu. Za Crnu Goru je bitno da dobro počne kvalifikacije u grupi u kojoj nije bez šansi.
Na startu “Đetići“ igraju protiv rivala kojeg bi trebalo da pobede u obe utakmice ukoliko žele da uopšte pokažu da imaju ozbiljne ambicije.
Kao i Srbija, ni Crna Gora, a ni Letonija nisu igrale duži period, pa njihove ubedljive pobede (Crna Gora protiv Kipra – 4:0, Letonija protiv Andore – 5:0) ne mogu da se uzmu kao relevantne.
Ispratićemo i kako će se snaći Uroš Đurđević koji ima priliku da debituje za Crnu Goru, pošto je nedavno dobio državljanstvo ove zemlje.
MAĐARSKA – POLJSKA, DVOJKA 2.25
(Četrvtak, 20.45)
Još jedna ekipa zemlje iz našeg komšiluka imaće pred sobom važan meč, ali i težeg rivala u odnosu na Crnogorce.
Videli smo krajem 2020. godine iz prve ruke kako igra Mađarska kada je na Marakani pobedila 1:0, a zatim kao domaćin protiv Srbije osvojila bod.
Poljska je u grupi I uz Englesku glavni favorit za prvo mesto, stoga je logično da će baš ova prva utakmimca protiv Poljaka biti jedna od najvažnijih za Mađarsku.
Najteži zadatak biće zaustaviti Roberta Levandovskog, verovatno najboljeg napadača, možda čak i fudbalera u poslednjih nekoliko godina.
IZRAEL – DANSKA, DVOJKA 1.90
(Četvrtak, 18.00)
Jedan od najboljih fudbalera Partizana, Bibars Natho, imaće težak zadatak da, kao kapiten predvodi Izrael protiv kvalitetnijih Danaca.
Natho će na srediti terena voditi bitku sa asovima Intera i Borusije Dortmund – Kristijanom Eriksenom i Tomasom Dilejnijem. Gol Danaca čuvaju Kasper Šmajhel (Lester), Janik Vestergard (Sautempton) i Simon Kjaer (Milan).
A, sa druge strane, Izraelu će pretiti sjajni fudbaler Lajpciga, Jusuf Polsen, kao i centarfor Barselone, Martin Brajtvajt.

10 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.