Tip dana: Red Star – Laval: Može li domaćin do povratka u Ligu 2?

U utorak je izuzetno slaba ponuda za klađenje, pa smo za vas bili prinuđeni da analiziramo jedan meč francuske treće lige, a ovoga puta se radi o duelu između Red Stara i Lavala.
Duel između ova dva tima je zakazan za 20 časova.

Red Star: Može li ovaj tim do plej-ofa?

Primarni cilj ove ekipe i ovog puta biće plasman u drugu ligu, ali je utisak da će to ponovo biti težak zadatak. Sećamo se svi prošle sezone, koja je prerano prekinuta u Francuskoj zbog poznate situacije sa koronavirusom. U trenutku prekida šampionata Red Star se nalazio na četvrtom mestu na tabeli uz četiri boda manjka u odnosu na trećeplasirani tim na tabeli, a poznato je da to treće mesto na kraju šampionata donosi plasman u plej-of za ulazak u Ligu 2.
Kada je ova sezona u pitanju, utisak je da kako vreme prolazi tako i Red Star pruža sve bolje partije, a sigurno da je najbolji pokazatelj za to i četiri vezana meča bez poraza, nakon kojih se ova ekipa nalazi na petom mestu na tabeli uz samo bod manjka u odnosu trećeplasirani Šole, ali i čak tri meča manjka nego li ovaj tim, pa bi eventualnom pobedom Red Star već u ovom kolu došao do toliko željene pozicije broj tri.
U prošlom kolu je ovaj tim remizirao na gostovanju kod Orleana, a taj duel je završen rezultatom 1:1.
Inače, kada su u pitanju mečevi na domaćem terenu do sada je Red Star odigrao dvanaest mečeva na svom stadionu na kojim su ostvarili pet trijumfa, čak pet remija i samo dva poraza.

Laval: Koji su krajnji dometi ovog tima?

Godinama unazad fudbaleri Lavala prvenstvo uglavnom završavaju na sredini tabele, pa je nekako utisak da bi to moglo da se dogodi i ovog puta pošto se u ovom trenutku ova simpatična ekipa nalazi na jedanaestom mestu na tabeli, uz takođe čak tri meča manje nego li sve ostale ekipe u trećem po kvalitetu rangu francuskog fudbala.
U poslednje vreme Laval igra promenljivo pa su tako na pet poslednjih mečeva čak tri puta remizirali, uz jedan poraz, ali i jedan trijumf i to u prošlom kolu kada su na gostovanju kod Anesija odigrali jedan fantastičan meč i slavili sa 0:2, što je bila sedma pobeda ovog tima u tekućoj sezoni.
Pre toga je Laval poražen na svom terenu od drugoplasiranog Kuevilija, kada je bilo 1:2, iako se mora priznati da domaći tim nije ostavio nimalo loš utisak na tom susretu.
Inače, kada su u pitanju gostovanja, do sada je ova ekipa odigrala dvanaest mečeva na strani i mora se priznati da su jedna od boljih gostujućih ekipa u prvenstvu. Naime, do sada je Laval ostvario četiri trijumfa van svog terena, čak šest remija i samo dva poraza.

Naš predlog

Red Star igra sjajno u poslednje vreme i mišljenja smo da su ipak favoriti na ovom susretu zbog čega vam savetujemo da odigrate 1 koji kladionia Meridianbet plaća sa fantastičnom kvotom 2.20.
Po tradiciji, na mečevima između ova dva tima skoro nikad ne pada više od tri gola, a poslednji put se to desilo još 1999. godine. Ipak, isto tako, ako prošešljamo tradiciju, dolazimo do podatka da su meč bez golova ova dva tima odigrali pre više od sedam golova, i zbog svega toga vam savetujemo da probate sa igrom 2-3 gola za koju je kladionica Meridianbet pripremila fenomenalnu kvotu 1.96.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.