Tip dana: Tenerife – Las Palmas: Može li Tenerife do nastavka sjajne serije na domaćem terenu?

U nedelju je poprilično bogata ponuda za klađenje, a ovoga puta smo za vas analizirali jedan meč španske Segunde, i to duel između Tenerifa i Las Palmasa.
Susret između ova dva tima je zakazan za 21 čas i 30 minuta.

Tenerife: Koji su krajnji dometi ovog tima?

Primarni cilj Tenerifa kada je ova sezona u pitanju je plasman u plej-of. što će kako sada stvari stoje biti izuzetno težak zadatak pošto se u ovom trenutku ova ekipa nalazi na sredini tabele, preciznije na jedanaestom mestu uz čak devet bodova manjka u odnosu na poslednji tim koji će na kraju šampionata doći do plasmana u doigravanje.
Čitavim tokom prvenstva ovaj klub pruža promenljive partije, uz podatak da Tenerife igra zaista fantastično na domaćem terenu u poslednje vreme, gde su na sedam poslednjih mečeva bez poraza, a u tom periodu su ostvarili čak pet trijumfa i dva remija.
Ipak, ako se osvrnemo na partije na gostujućem terenu, do sada je ova simpatična ekipa odigrala petnaest mečeva na strani na kojima su ostvarili tri trijumfa, tri remija i čak devet poraza.
U prošlom kolu je Tenerife ruku na srce odigrao jedan sjajan meč na gostujućem terenu pošto su remizirali kod Malage, a taj duel je završen rezultatom 1:1.
Pre toga je jedanaestoplasirana ekipa na tabeli potvrdila da igra sjajno na svom terenu pošto su bez većih problema savladali Albasete sa 2:0.

Las Palmas: Možda smo očekivali i više!

Iz sezone u sezonu fudbaleri Las Palmasa žele da dođu do plasmana u najviši rang španskog fudbala, ali im to nažalost nikako ne polazi za rukom.
Kako sada stvari stoje utisak je da ova ekipa ni ove sezone neće uspeti da dođe do svog primarnog cilja, pošto u ovom trenutku zauzimaju dvanaesto mesto na tabeli uz čak deset bodova manjka u odnosu na šestoplasiranu ekipu na tabeli, a poznato je da je to mesto i poslednje koje na kraju Segunde donosi plasman u doigravanje.
U poslednje vreme Las Palmas pruža i te kako promenljive partije pošto su na pet poslednjih susreta ostvarili dva trijumfa, dva remija i jedan poraz.
U prošlom kolu su izabranici Pepea Meia doživeli neočekivan poraz na svom terenu od Đirone, a taj duel je završen rezultatom 1:2. Inače, pre toga je ovaj tim odigrao jedan poprilično dobar meč na gostovanju kod Fuenlabrade, a taj susret je završen rezultatom 1:2.
Kada su u pitanju mečevi na gostujućem, mora se priznati da Las Palmas za sada ima velikih problema na strani pošto su na petnaest odigranih susreta ostvarili samo dva trijumfa, uz čak šest remija i čak sedam poraza, pa nema nikakve sumnje da su rado viđen gost.

Naš predlog

Tenerife igra fantastično na svom terenu u poslednje vreme, pošto na sedam poslednjih mečeva ne znaju za poraz, a u tom periodu su ostvarili čak pet trijumfa i dva remija. Zbog toga vam toplo preporučujemo da odigrate 1 koji kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.91.
Deluje da bi ovo mogao da bude i jedan efikasan susret što između ostalog i jeste tradicija kada su ova dva tima u pitanju, pa vam preporučujemo da probate sa igrom 3+ za koju je kladionica Meridianbet pripremila fantastičnu kvotu 2.60.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.