KVOTE KOJE SE NE IGNORIŠU – Samo u Meridianu kec na Grčku 1.70, dvojka na Rumuniju 2.00

Nova tura utakmica kvalifikacija za Svetsko prvenstvo – nova avantura koja nas čeka ove srede.
Kvalifikacije za Mundijal u Kataru počele su u velikom stilu i donele nam puno golova, iznenađenja i uzbudljivih utakmica, a sada je vreme za još jedan “udar” u trećem po redu mesecu u godini.
Zbog toga kladionica Meridian želi da počasti sve domaće ljubitelje fudbala – odmah OVDE preuzmite 1.500 RSD za online klađenje i sastavite TIKET BEZ USLOVA!
Samo JEDAN KLIK i eto keša na meridianbet.rs bonus računu, spreman za korišćenje.
Uživajte u ubedljivo najvećim kvotama na svetu, aevo i predloga šta da odigrate:
JERMENIJA – RUMUNIJA, DVOJKA 2.00
(Sreda, 18.00)
Svaka čast Rusiji, ali, možda i najprijatnije iznenađenje na startu kvalifikacija jesu rezultati jedne druge bivše sovjetske dražave. Jermenija, poput Nemačke ima šest bodova nakon dva meča u Grupi J, pobedila je najpre Lihtenštajn u gostima, zatim i Island kod kuće. Kao domaćin je poslednji put izgubila u novembru 2019, dok je Rumunija slavila kao gost u septembru 2020. godine.
Da li je vreme da Rumunija, napravi iskorak u grupi u kojoj, neračunajući Nemačku, za to svakako ima prostora? Videćemo od 18 časova, ali do tada – Meridian je spremio najveću kvotu ako se odlučite da tipujete na dvojku – 2.00.
GRČKA – GRUZIJA, KEC 1.70
(Sreda, 20.45)
Izgleda kao da pričamo samo o iznenađenjima, jer pred nama imamo još jedno. Grčka je šokirala Španiju tako što je na gostovanju u Granadi osvojila bod u prvom kolu. Sa pozitivnim ishodom utakmice u Španiji i osvojenim bodom, Grci svakako imaju čemu da se nadaju u ovim kvalifikacijama.
Večeras će na stadionu Tumba u Solunu igrati protiv ekipe koja je bila na otprilike 60 sekundi da učini Špancima istu stvar. Gruzija je u nedelju primila gol u 93. minutu meča i tako je ostvarila drugi poraz u isto toliko kola.
Da li će u gostima zabeležiti prvu pobedu u grupi? Sve opcije su moguće, ali favorit se zna – najveća kvota na kec i pobedu Grčke ne sme da se ignoriše.

9 Comments

  1. Uf bilo je zanimljivo veceras da sam bio pametan i stavio neke pare nisam stigao a u meridianu stvarno bile velike kvote

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.