CRVENO-BELI U EVROLIGI: Uzmi 1.500 RSD i kladi se na Zvezdu

Iznenađujuće ili ne, ekipa Armanija ove sezone beleži sjajne rezultate u Evroligi, a pre samo nekoliko dana upisali su “recku” i protiv Crvene zvezde.

Ipak, ovo nije priča o italijanskom već o srpskom timu, koji se već sada nalazi pred novim izazovom.
Crvena zvezda ove sezone, nije tajna, igra uz mnogo uspona i padova, promene rostera, trenera… Jedne nedelje košarkaši donesu veliku radost navijačima, a već sledeće pokleknu pred, slobodno se može reći, i manje kvalitetim timovima.
Ako biste pitali „Delije“ šta očekuju od utakmice protiv Makabija – verovatno ni sami ne bi znali šta da vam kažu. Ako biste pitali košarkaše – odgovor bi bio jednoglasan – daće sve od sebe da pobede i u narednoj utakmici, koja rezultatski i nije mnogo bitna.
I mi im verujemo na reč. Jer, ma koliko utakmica nije takmičarskog značaja, pobednički mentalitet i glad za trijumfom je uvek tu.
U to ime, najbolja kladionica u regionu rešila je da počasti sve one koji nikada ne odustaju. Kako? Tako što im donosi sjajan bonus za sportsko klađenje u iznosu od 1.500 DINARA, a može se preuzeti klikom OVDE.
Ne, nije nikakva greška u pitanju, samo JEDAN KLIK je dovoljan i novac je spreman za korišćenje.
Vratimo se sada na košarku i naše današnje junake. Pogled na tabelu i na prethodne duele ostavlja samo jedan komentar, a u našem narodu se to kaže – mrtva trka. Poslednjih godina ova dva kluba odigrala su 11 mečeva, a Zvezda je upisala pet pobeda.
Poslednji put se to desilo pre tačno godinu dana, a u decembru prošle godine slavio je Makabi i to na svom terenu.
Ipak, “Radonjizam” je idealan recept za Skotija Vilbekina, pa se nadamo da će i ovog puta “upaliti”. Do tada, kompletnu ponudu klađenja pogledajte OVDE, ali ne zaboravite i da vas u Meridianu čeka novi virtual pod nazivom Instant Euroleague Legends.
Ne smete propustiti, verujte nam na reč!

12 Comments

  1. U Meridianu su i za vecerasnji mec bile najjace kvote. Ja sam podrzao svoju Zvezdu,jer znam da ce se boriti do kraja,bez obzira sto utakmica rezultatski i nije bitna

  2. Ja nisam bio registrovan u meridianu,ali sada jesam i odusevio sam ss koliko je brzo i jednostavno registrovati se a 1500 dinara ti odmah legne i mozes da se igras

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.