Tip dana: Majorka – Leganes: I jedni i drugi žele nazad u La Ligu!

U četvrtak je nešto slabija ponuda za klađenje pošto ovog puta nema mečeva kvalifikacija za Svetsko prvenstvo koje će biti odigrano 2022. godine, pa smo zato za vas ovog puta analizirali jedan duel iz španske Segunde, i to susret između dva tima koja su prošle sezone igrala u društvu najboljih.
Majorka će na svom terenu ugostiti Leganes u susretu koji je zakazan za 19 časova.

Majorka: Stvari idu po planu!

Nažalost fudbaleri Majorke su prošle sezone napustili najkvalitetniji rang španskog fudbala, i to pošto su na kraju zauzeli pretposlednje mesto na tabeli, uz četiri boda manjka u odnosu na tim koji je opstao u La Ligi.
Svakako da će primarni cilj ovog puta biti ekspresan povratak u La Ligu, i kako sada stvari stoje deluje da je ova ekipa na pravom putu da to i ostvari.
Naime, Majorka se u ovom trenutku nalazi na drugom mestu na tabeli što je ujedno i poslednja pozicija koja na kraju prvenstva donosi plasman u najviši rang španskog fudbala.
Međutim, kada se sve sabere i oduzme deluje da se ovaj tim nalazi u velikim problemima u poslednje vreme, što smo nekako najbolje mogli da vidimo u prošlom kolu kada je Majorka mimo svih očekivanja poražena na gostovanju kod Fuenlabrade, a taj duel je završen sa ubedljivih 4:1, što sasvim sigurno niko nije mogao ni da pretpostavi.
Pre toga je prošlosezonski prvoligaš odigrao meč bez golova na svom terenu protiv Ovijeda, da bi pre svega toga Majorka doživela poraz i na gostovanju kod Hihona kada je bilo 2:0, što znači da jedan od najvećih favorita za plasman u La Ligu na tri poslednja susreta nije ostvario trijumf.

Leganes: Primarni cilj je povratak u La Ligu!

Jako malo je nedostajalo da fudbaleri Leganesa ipak izbore opstanak u društvu najboljih, pošto su u poslednjem kolu remizirali na svom terenu protiv aktuelnog šampiona Španije Real Madrida, a ono što je veoma zanimljivo je da je na desetak minuta pre kraja dosuđen penal za Leganes, ali je nakon pregledanja VAR-a sudija promenio odluku, što je na kraju krajeva za ovaj tim nažalost značilo selidbu u niži rang.
Naravno, poput Majorke, primarni cilj Leganesa je takođe povratak u najkvalitetniji rang španskog fudbala, ali deluje da će to biti izuzetno težak zadatak.
Naime, ovaj simpatični tim se u ovom trenutku nalazi na petom mestu na tabeli što između ostalog i jeste mesto koje na kraju donosi plasman u plej-of, ali je sigurno da izabranici Asijera Garitana žele da dođu do jedne od prve dve pozicije koje na kraju donose direktan plasman u veći rang.
U poslednje vreme Leganes igra jako promenljivo pa su tako na pet poslednjih susreta ostvarili samo jedan trijumf, uz da remija i dva poraza.
U prošlom kolu su izabranici trenera Garitana remizirali na gostovanju kod Almerije u derbiju kola, a taj duel je završen rezultatom 1:1.

Naš predlog

Sigurno je da nas očekuje jedan i te kako kvalitetan susret u kom će snage odmeriti dva tima koja su prošle sezone nažalost ispala u drugu ligu, pa je logično da je i jednima i drugima primarni cilj povratak u društvo najboljih.
Ako stvari posmatramo na taj način, sigurno je da će i Majorka i Leganes ići na trijumf u ovom susretu, što nam bez ikakve sumnje može doneti golove na obe strane, pa vam zato savetujemo da probate sa igrom GG za koju je kladionica Meridianbet pripremila sjajnu kvotu 2.33.
Iz istog razloga vam preporučujemo da probate i sa igrom 3+ za koju je kladionica Meridianbet pripremila fantastičnu kvotu 2.80.
Za kraj, treba istaći da Leganes ove sezone ima baš dosta problema na strani, zbog čega i dajemo prednost domaćinu u ovom susretu i hrabro vam predlažemo da odigrate 1 koji kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 2.20.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.