Mečevi koji će obeležiti vikend – OVDE te čeka BONUS da se naplatiš

Pred nama je dan kao stvoren za gledanje fudbalskih utakmica. Subota, kiša + povratak najjačih evropskih liga. Pa, može li bolje od ovoga?!
Naravno da može, i to već ukoliko kliknete OVDE i preuzmete najveći bonus dobrodošlice – 1.500 RSD za online klađenje, a onda – pogled na vrhunsku ponudu i TIKET BEZ USLOVA može da se sastavi!
A šta nas to očekuje danas?
Nakon reprezentativne pauze, evropski fudbal nam se vraća u velikom stilu. Borba za titule, opstanak, mesta koja vode u Ligu šampiona, Ligu Evrope… Nacionalna prvenstva se zahuktavaju, a u nastavku vam izdvajamo TOP 5 utakmica koje će obeležiti uzbudljiv vikend na evropskih fudbalskim terenima.
PSŽ – LIL
(Subota 17:00)
Počinjemo od derbija kola francuske Lige 1. Čini se da ne može biti uzbudljivije od ovoga – Paris Sen Žermen je prvi sa 63 boda, Lil drugi sa istim brojem bodova. Prate ih Lion (60) i Monako (59), te je pobeda u današnjem meču od izuzetne važnosti. Mnogi očekuju da bi ishod ove utakmice mogao da utiče i na konačni rasplet šampionata, ali videćemo. Pred Francuzima je još osam kola do kraja prvenstva, a bitka za titulu je u punom jeku. Prednost je na strani “Prinčeva”, koji su pred reprezentativnu pauzu upisali tri boda na gostovanju Lionu (4:2), takođe konkurentu za titulu. Lil je, s druge strane u poslednja dva kola zabeležio dva poraza, a da li će u tom ritmu nastaviti ili sledi “buđenje” – saznaćemo od 17 časova. Zanimljivo je da je prošle godine u aprilu Lil poslednji put trijumfovao protiv Parižana i to ubedljivim rezultatom 5:1. Za utakmicu PSŽ – LIL spremili smo vam preko 1.300 opcija za klađenje, ali i najveću kvotu ako se odlučite za kec – 1.75.
TORINO – JUVENTUS
(Subota 18:00)
Evo jednog gradskog derbija i čini se “već viđene” dvojke. Međutim, kada je u pitanju “Derby della Mole” i činjenica da se domaćin bori za opstanak u Seriji A – onda su sve opcije otvorene. Na poslednjih 5 međusobni duela, 4 su se završila u korist “Stare dame”, dok je Torino uspeo jednom da “iščupa” bod u gostima. Ipak, ukoliko želi da zadrži Skudeto, Juventus nema pravo na kiks. Pobeda u svakom meču je imperativ, a posebno kada je reč o gradskom derbiju. Kvota na dvojku je “školska” – 1.51, dok je dupla šansa na Torino (1X) i te kako atraktivna – 2.44. Pa, treba dobro razmisliti…
LESTER – MANČESTER SITI
(Subota 18:30)
Stigosmo i do starih, dobrih Engleza. “Građani” su ozbiljno rešili da se ove godine domognu titule, a sa 14 bodova prednosti (8 kola pred kraj) u odnosu na drugoplasirani Junjated i te kako su na dobrom putu.
Iako je jasno ko je ovde favorit, ne smemo nikako da otpisujemo borbeni Lester koji će učiniti sve da bude vicešampion Engleske. Nema sumnje da nas očekuje odličan duel, a ako se dvoumite šta da odigrate – GG3+ mogao bi da bude savršen izbor.
LAJPCIG – BAJERN MINHEN
(Subota 18:30)
Kratak predah ćemo napraviti u Nemačkoj gde od 18:30 igraju Lajpcig i Bajern Minhen. Još jedan okršaj na samom vrhu Bundeslige. Prvoplasirani gigant iz Minhena odlazi na teško gostovanje, sa samo četiri boda prednosti u odnosu na rivala. Jasno je zašto će ovaj meč biti ispraćen pod budnim okom javnosti, ali i svih ljubitelja fudbala. Ukoliko savlada Bajern, Lajpcig bi još više raskrčio put ka svom cilju. Utakmica koja bi po svoj prilici mogla da predstavlja prekretnicu u nemačkom prvenstvu. A tim povodom donosimo vam najveće kvote – pogledajte ih odmah OVDE.
ARSENAL – LIVERPUL
(Subota 21:00)
I za kraj, kako to obično biva – “šlag na tortu”. Rezultatski bitan ili ne, duel Arsenala i Liverpula, uvek je u fokusu. Oba kluba su ove sezone žestoko podbacila, ali to ne znači da večeras nećemo svedočiti kvalitetnom fudbalu. Ono što se posebno izdvaja, jesu najveće kvote – kec na Arsenal je čak 3.05, dok je dvojka na Liverpul 2.35. Na vama je samo da izaberete favorita, jer ova ponuda se ne propušta.

5 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.